Звернення митрополита Луцького і Волинського Михаїла щодо Євромайдану

Звернення митрополита Луцького і Волинського Михаїла щодо Євромайдану
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звернувся до волинян щодо подій, пов’язаних із Євромайданом.

«Церква молиться і закликає сьогодні усіх не тільки висловлювати свої думки, а молитися й просити в Бога мудрості в прийнятті відповідних рішень по євроінтеграції України, тому що тільки Господь може нам в цьому допомогти. Усе, що на благо людей, Бог визначає правильним та корисним, і це має бути підтримано», – цитує його прес-служба волинської єпархії УПЦ КП.

Високопреосвященний висловив упевність у тому, що Церква не може стояти осторонь того, що відбувається в суспільстві. Вона засуджує насильницькі дії – і тих людей, які порушили закон, перевищили владу, і тих, що закликали до насильницьких дій.

«Ми закликаємо усіх до миру, до любові, до порозуміння, а свої внутрішні переконанання відстоювати в межах чинного законодавства. Господь дає нам свободу вибору і свободу як таку. І нею треба скористатися вдало і правильно. Тому не має ніхто права забороняти свободу думок і дій, але в межах заповідей Божих», – підкреслив керуючий єпархією.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж лукаве балансування на межі ТАК-НІ: "...не має ніхто права забороняти свободу думок і дій, але в межах заповідей Божих".
У Св. письмі сказано чіткіше:
Евреїв 3:12 "Стережіться, брати, щоб у комусь із вас не було злого серця невірства, що воно відступало б від Бога Живого! 13 Але кожного дня заохочуйте один одного, доки зветься Сьогодні, щоб запеклим не став котрий з вас через підступ гріха."
І головне:Матвія 5:"37 Ваше ж слово хай буде: так-так, ні-ні. А що більше над це, то те від лукавого. 38 Ви чули, що сказано: Око за око, і зуб за зуба. 39 А Я вам кажу не противитись злому. І коли вдарить тебе хто у праву щоку твою, підстав йому й другу."
Хіба можна чесній людині сказати щось краще?
Відповісти
Рабів у рай не пускають
Відповісти
віруючі кажуть: -ми твої (божі) раби.
отже в раю одні раби :)
Відповісти
"Ви друзі Мої, якщо чините все, що Я вам заповідую.
Я вже більше не буду рабами вас звати, бо не відає раб, що пан його чинить. А вас назвав друзями Я, бо Я вам об'явив усе те, що почув від Мого Отця."
(Слова Ісуса Христа, Біблія)
Відповісти
Останні новини
Звернення митрополита Луцького і Волинського Михаїла щодо Євромайдану
06 грудень, 2013, 07:20
Помер Нельсон Мандела
06 грудень, 2013, 06:33