У Ківерцях будують дитсадок. ФОТО

У Ківерцях будують дитсадок. ФОТО
У Ківерцях продовжують будувати дитячий садок на чотири групи.

Роботи ведуться недалеко від старого маленького ДНЗ, який звели ще у 1944 році і вже не відповідає сучасним стандартам, та й розмістити усіх охочих дітей там стало досить проблематично, - пише Четверта влада.

До того ж, у старому приміщенні садка проводилися лише поточні ремонти. Тому було прийнято одностайне рішення і уже в вересні розпочалося будівництво нового ДНЗ на 75 місць, - повідомляють в прес-службі облдержадміністрації.

Як розповів директор фірми-забудовника ТзОВ «Олицький Агробуд» Юрій Кудрик, упродовж трьох місяців звели зовнішні та внутрішні стіни, а до Нового року планують встановити енергозберігаючі вікна та накрити приміщення шатровим дахом. Наступного ж року – на черзі внутрішні роботи, утеплення стін, оздоблення, встановлення сантехніки та системи опалення.

До слова, обігріватися дитсадок буде новою енергоощадною котельнею, яку встановлять поблизу. Для дітвори облаштують чотири сучасні ігрові майданчики. А в приміщенні також буде кухонний блок та зала для занять спортом та свят.

«Цьогоріч на будівництво було виділено 2 млн. 141 тис. грн, більшу частину їх ми вже освоїли. Обласна та районна влада нам сприяють, адже дитячий садок – це важливий соціальний об’єкт, ми працюємо для наших дітей», - сказав Юрій Кудрик.

Заступник голови Ківерцівської РДА Людмила Федюк підкреслила, що новий ДНЗ дозволить значно скоротити нині існуючу чергу дошкільнят.

«Ми бачимо, як швидко ведеться будівництво і це дуже тішить місцеві родини, адже ще більше діток зможуть відвідувати садочок», - зазначила вона.

Окрім того, за словами Людмили Федюк, у найближчій перспективі – також і переобладнання для потреб дітей колишнього приміщення ще одного дитсадка, зараз там працює відділення Пенсійного фонду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ківерцях будують дитсадок. ФОТО
06 грудень, 2013, 08:25