Як «Беркут» б'є журналістів. ВІДЕО

Як «Беркут» б'є журналістів. ВІДЕО
В інтернет завантажили ролик, в якому об'єднали всі записані на відео випадки побиття журналістів під час Євромайдану.

Ролик опублікувала Телекритика.

Видання зазначає: у червні цього року журналістів запрошували на зустріч із бійцями столичного спецпідрозділу і демонстрували, наскільки складною і відповідальною є робота беркутівців.

"Я люблю Беркут", "Я люблю журналістів" - не так давно говорили один одному представники преси та правоохоронних органів, причому посміхалися і проводили спільну фотосесію у футболках з відповідними написами.

Однак, як резюмує видання, свідчення десятків журналістів, побитих правоохоронцями під час висвітлення подій Євромайдану, схожі.

Журналісти стверджують, що намагалися докричатися до беркутівців і пояснити, що вони - представники преси, але у відповідь отримували ще більшу агресію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задрали одним і тим самим(
Відповісти
чєловєку заєзджему покажіть.красная плєснь
Відповісти
Вуйку висловлюйся зрозуміліше.Те що ти написав показує що ти тішишся з того що б"ють журналістів.Ну й ну,то тебе тоже доберуться і тоже будуть бити.А може ти той хто бив? Тоді доберемся до тебе ми і будем давати здачу.
Відповісти
Бив і буду бити вас журналістів
Відповісти
От мене цікавить питання:виходить просту смертну челядь бити можна а журналістів ні.Чому їх так виокремлюють серед побитих?Проти того,що постраждав простий українець ніхто нічого не має проти?інша справа журналіст...
Відповісти
Бо вони ніби виконують службові обов'язки, хоча більшість з них саме мітингувальники. Вони навіть як купують м'ясо на ринку розмахують службовими посвідченнями.
Відповісти