Назвали найгірші фільми 2013-го

Назвали найгірші фільми 2013-го
Журнал Time опублікував список найгірших кінострічок року, що минає.

Всього до переліку видання потрапило 10 фільмів, - пише КМ онлайн.

І «почесне» перше місце працівники Time присудили сиквелу комедії «Однокласники» (на фото кадр з фільму) з Адамом Сендлером у головній ролі.

Пояснюючи свій вибір, редакція журналу відзначила, що в «Однокласниках 2» повністю відсутня сюжетна лінія, а всі жарти надто грубі і вульгарні.

Друге місце в рейтингу найгірших кінопроектів року дісталося документальному фільму про письменника Джерома Селінджера, який зняв Шейн Салерно. Журналісти вирішили, що сюжет дуже затягнутий, а сам фільм істеричний і банальний.

Замикає трійку «лідерів» екранізація роману Стефані Майер «Гостя».

«Адаптація роману Стефані Майєр - слова, які вселяють жах в серця кінокритиків в усьому світі. Але принаймні це разовий проект і нам не варто чекати продовження. Там мова йде не про вампірів, так як дія розгортається в майбутньому. Владні інопланетяни вселяються в людські тіла, зокрема в тіло дівчинки-підлітка Мелані. Але її любов до свого молодій людині так сильна, що прибулець не може придушити її особистість. У результаті ми маємо довгі і нудні монологи. Це якби дурна Белла розмовляла з дурною Беллою. Цей фільм не врятувала б жодна актриса (навіть Кемерон Діаз)», - прокоментував Time.

У список найгірших фільмів 2013-го також потрапили стрічки «Після нашої ери», «Примарний патруль», «Тільки Бог простить», «Велике весілля», «Світанок», «Оз: Великий і Жахливий» і «Похмілля у Вегасі: Частина III».

У 2012 році перше місце в аналогічному рейтингу Time віддали картині Лани і Енді Вачовскі «Хмарний атлас».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені дуже сподобався ще є фільм "фонтан" а от більшість фільмів з пальмами каннського фестивалю мені чомусь бридкі. Напевне я поганий глядач. Але деякі фільми що тут погані мені сподобались. Не бачив тільки бог простить, велике весілля про ці фільми не скажу
Відповісти
Ще є класний фільм "атлант підіймається" поки у 2-х частинах, і фільм "бункер"
Відповісти