Положинському пропонують йти в президенти

Положинському пропонують йти в президенти
Активна участь у Євромайдані лідера гурту Тартак, лучанина Сашка Положинського викликала захоплення у його шанувальників.

Тепер сторінка Сашка у Facebook рясніє словами вдячності та підтримки. Сам співак, який завжди відзначався активною громадянською позицією, пише, що не встигає читати усіх повідомлень та слідкувати за всім, що пишуть у соцмережі.

«Жах! Купа величезних постів про те, що треба зробити. Багато побажань і висловлювань підтримки. Безліч питань про те, що буде і що робити далі. Неміряно закликів ставати лідером або йти в президенти. І майже немає заяв, на кшталт: «Я, такий-то, готовий робити те-то, робитиму це так-то, щоб досягти того-то. Готовий взяти на себе відповідальність та організовувати людей». Як робити революцію, як змінювати життя?» – пише на своїй сторінці Сашко.

Читати: Положинський розповів, як вгамовував мітингувальників на Банковій

«Дякую всім на добрім слові, але не робіть з мене героя, бо я ним не є! Щиро вдячний друзям, які були поруч: Кириченко Владислав павло вольвач Pavlo Danylchuk Gennadii Popenko вячеслав пономарьов Сергій Макаренко Андрій Воздіцький Олександр Солонтай і кільком незнайомим хлопцям, які нас підтримували – дійсно виручили, а то б нас просто розтовкли б там. Прикро, що здоровий глузд не взяв гору і сталося те, чого ми намагалися уникнути – «беркут» знову жорстоко побив невинних людей. Хай це буде на совісті тих, які «хотіли помститися». Помстилися...» – написав він про події на Банковій.

«Друзі, я знаю, що наша опозиційна трійця не надихає. Але наразі іншого проводу в нас нема. Мусимо підтримувати їх, поки це доцільно та в інтересах України, разом з тим самоорганізовуватися, для взаємозахисту й поступового тиску, в тому числі й на них. Єдність, витримка, організованість та здоровий глузд – наша сила і наша зброя. А кому не сидиться – йдіть в партизанку. Найкращі в світі партизани – українські! В нас, що не область - то "край партизанської слави"! ;)» – звертається він до своїх друзів в інтернеті.

А ось які відгуки лишають Сашку Положинському на його сторінці у Facebook.

Viktoriya Budivskaya
Агітую: Олександр Положинський - в Президенти України! В ньому - все, чим має володіти Президент Європейської держави: він розумний, мудрий, сильний, стильний, гармонійний, енергійний, вихований, культурний, творчий..., а головне - люблячий Україну!

Руслана Костевич
Сашко! Терміново організовуй охорону! Це цілком серйозно. Зберемо кошти. Обговори це зі своїм колом. Твоя популярність швидко росте і ти занадто конкурентноспроможний. Готова працювати разом.

Oleksandr Nikolaienko
Сашко!!!Кажи що робити, ми з тобою - тільки на громадську самоорганізацію надія!!! Але робити це треба зараз!!!

Руслана Костевич
Не витягуйте Сашка на майдан! Ви не знаєте, що робити з людьми, страхуєтесь Сашком?? Сашко, не ризикуй. Тобі потрібно працювати в підпіллі!

Анатолій Ніколайчук
Олександр Положинський, земляче-волиняче, зроби відеозвернення! Годі надіятися на старі ЗМІ! Тебе почують всі українці тут!

Евгений Касаткин
Саша, здравствуйте! Я лично Вас сильно поддерживаю в старании сделать Украину лучше, демократичнее. НО! Вы действительно на стороне оппозиции? Ведь по сути они воспользовались той ситуацией которая сложилась!!! Люди вышли на майдан не только свергнуть правительство януковича, они вышли за ВЫСОКИЕ ИДЕИ!!! ЗА ГРАЖДАНСКОЕ ОБЩЕСТВО!!! Так давайте же предложим этой оппозиции свои условия, чтобы они показали свои истинные намерения и не было опять злоупотребления властью! Условия от всего народа! Например: 1) отменить неприкосновенность народных депутатов; 2) сократить для них льготы; 3) создать 4-ю ветвь власти - народный совет; 4) вынести на референдум вопрос об ассоциации с ЕС! Я надеюсь на Вашу отзывчивость! Заранее Спасибо! Удачи! Я в Вас верю!)

Konstantin Choporov
Саша, давай реально в президенты! Я народ агитирую)

Віка Паришкура
я згодна стояти на Майдані як завгодно довго якщо Майдан буде очолений такою ж людиною як САшко Положинський.

Alika Home
Пане Олександре! Я вважаю, що ви й пан Петро Порошенко - ті люди, що можуть повести за собою. Я зробила чимало постів з цією пропозицією й отримала шалену підтримку людей. Чи це можливо для вас - виходити частіше на сцену на Майдані та висловлювати своє бачення ситуації? Неможна чекати. Люди дуже злі, і якщо затягувати, вони почнуть діяти так, як вони це можуть та розуміють. Ситуація може стати некерованою, тому я вважаю, що саме вас та шановного пана Порошенка люди почують й підуть за вами. Готова допомагати, бути членом команди. Маю багато ідей та дуже прагну перемоги! Слава Україні!

Galya Plachynda
Олександр Положинський, САШКО! РЕСПЕКТ ТОБІ! МОЖЕ, ЗУСТРІНЕШСЯ З НАШИМИ ВОЖДЯМИ ТЕТ-А-ТЕТ, ТРІШКИ ПРОТВЕРЕЗИШ ЇХ? ТВОЇМИ ВУСТАМИ ГОВОРИТЬ МАЙДАН!

Alexander Slavskiy
Олександр Положинський, Ruslana Lyzhychko - мои герои!
Петро Порошенко - выглядел весьма вменяемо вчера! А главное - множество обычных друзей, знакомых и коллег! Как много прекрасных людей вокруг...

Galia Karpa
в шоці. Громадське ТВ запросило Сашка Положинського, не дало йому до кінця довести жодної думки, перебиваючи абсолютно неінформативними нікому не потрібними включеннями з Верховної ради та ін. А мене як громадянку цікавлять його думки. Я як громадянка поважаю цю людину і довіряю. Сашко почав говорити про речі, які займають мою голову останні дні: що насправді відбувається? Чому так званий штаб революції закритий для громадян? Я як громадянка не розумію багатьох речей, які відбуваються зараз, і мені ніхто не пояснює, натомість в сотий раз розжовують ті події, які вже й так зрозумілі. І мені не дали почути людину, яка говорить діло. Сашко починав звертатися до громадян із суттєвими пропозиціями, але не дали договорити...... Натомість зараз вже майже годину без жодних перешкод "розмовляють" із пані Катериною, яку я вперше в житті бачу, якій я не довіряю, а тому слухати її мені нецікаво. Олександр Положинський, запишіть, будь ласка, відеозвернення, а ми його поширимо!!!!

Tania Vakulenko
Вибачте, Олександре. Дуже хочу побажати Вам спокійного відпочинку. Хочу ще сказати, що пишаюся тим, що в нашій країні є такі люди, як Ви! Я вже багато років захоплююся Вашою творчістю та Вами, як особистістю! Дай Боже Вам здоров'я, натхнення та мужності!

Погляд Тернопільський
І взагалі Сашко потрібен в політиці. Тільки за такого, як ВІН, я хочу голосувати!!!!!

Tetyana Ihnatieva
Колись він співав що не хоче бути героєм України. А прийдеться!:)

Inna Titarenko
Сашко - справжній лідер!!!

Inna Titarenko
Головне - не корумпований кандидат, ніякі політики за вами не стоять, не заплямована репутація, сміливий, молодий! Зараз підписи люди почнуть збирати :)

Ihor Nahornov
Bude garnim prezidentom!!!

Luba Panchuk Porter
Ya b golosuvala za Sashka!!!

Uliana Bakh
вся жіноча половина України точно б голосувала за Сашка :))

Anna Polisuchenko
Крім репчику і спорту, Сашко ще й вегетаріанець, не палить і не п'є. Просто унікум для політичних еліт, еліта поетична:) Тому я також за, пишались би своім президентом і рівнялись би на нього. Сашко тільки скромний і гордий, не піде в ті брудні ігри за владу гратись. Його треба проголошувати і вмовляти:) - адже це не статус, як думає більшість, а обов'язок і тяжкий хрест, відповідати за людей і краіну.

Bella Martina
Очень интересное предложение -Саша Положинский -Президент..Он умный, от природы,музыка-его хобби..и стала его работой..он отвечает за свои слова,много читает ,многословен ,деловито может поставить на место....Точно!!!!в политику,Саша ..я тебя поддержу :)

Maria Burmaka
Олександр Положинський не став героєм раптом вчора, він таким був завжди. За те і любимо. Всі і давно.

Olga Samofalova
Сегодня мой герой Олександр Положинський!!!!!!!!!!! Он отговорил наших мужчин быть на Банковой. Спасибо тебе, Саш, что спас мне мужа.

Вахтанг Кіпіані
Герой дня - Олександр Положинський, однозначно. За вчасний, блискучий і мудрий виступ на Банковій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо польовий кухар сидить в президії Ради, то чому сільський лабух не може бути президентом?
Відповісти
Спочатку потрібноочистити місце а потім обирати нового президента
Відповісти
Сміх і гріх)
Відповісти
Фанатки) що тут ще можна сказати
Відповісти
Останні новини
Сніг у Луцьку. ФОТО
07 грудень, 2013, 10:35
На Київ! НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ
07 грудень, 2013, 10:33
Положинському пропонують йти в президенти
07 грудень, 2013, 09:12