Стало відомо, хто зніс Леніна в Києві

Стало відомо, хто зніс Леніна в Києві
Знесення пам'ятника Леніна в Києві взяло на себе ВО "Свобода".

Про це заявив журналістам депутат Верховної Ради від "Свободи" Ігор Мірошниченко, - пише Українська правда з посиленням на "Українські новини".

"Я був у багатьох містах України. І в кожному з них мене просили забрати цього "дурня" з Києва", - сказав він.

На уточнююче запитання, чи причетна "Свобода" до руйнування пам'ятника, Мірошниченко відповів ствердно.

Водночас, депутат від партії "Батьківщина" Андрій Шевченко запевнив, що знесення пам’ятника Леніну на бульварі Шевченка у столиці не було ініційоване з Євромайдану, повідомляє УНІАН.

На прес-конференції у Штабі національного спротиву він зазначив, що група народних депутатів від опозиційних сил пішла на місце події.

При цьому Шевченко висловив думку, що пам'ятника Леніну у центрі столиці вже давно не повинно бути, оскільки він був "точкою напруги" у центрі міста.

"Але це не була централізована акція, ініційована з Майдану. Це, швидше, ініціатива тих груп людей, які це зробили", - сказав Шевченко.

Як відомо, у неділю 8 грудня, близько 18.00, на бульварі Шевченка у Києві декілька десятків молодиків у масках на обличчях повалили пам'ятник Леніну. Дехто з них тримав прапори партії "Свобода". Молодики також запалювали фаєри та кидали димові шашки.

Згодом руку Леніна показали присутнім на Майдані Незалежності, прямо зі сцени.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слава БОГУ!!!!
Відповісти
Вот пусть те, которые приехали как гости столицы и сваливают разрушать свои города, а не наш Киев. Уроды.
Відповісти
Твій город - це параша, сиди там і не тявкай!!!!!
Відповісти
херои де ви були з1946-1990
Відповісти
Анановічам, коммі, риго тролям та іншим некрофілам порада: на красній площі ще лежать останки вашого сексофетишa. Їдьте туди і фапайте на мумію. Це найрозумніше, що ви можете зробити.
Відповісти
пох на ленина и януковича и всех депутатов-просто ваши методы это деградация
Відповісти
деградація - це ананановічь і іже з ними
Відповісти
Вы только и знаете "Банду геть!", "Провокація", "Будемо тут стояти поки не буде по нашому" и ваши устремления меняются от того, в какую сторону поведут лидеры оппозиции стадо евромайдаунов. А им на самом деле, только места повыше надо. А вами прикрываются. Смешно.
Відповісти
Ти нащадок КГбыстських перевертныв ,а не житель Киэва,таку мерзоту як ти ,давно пора виселити в ПАрашку,там все це гывно збирають.
Відповісти
Чуха, то ти кажеш, що як та собака маєш глибокий київський родовід? Київ - столиця нашої країни і він тобі точно не належить!
Відповісти
сразу видно, воспитанный и умный человек mdm666..
Відповісти
Ну то нехай кіевлянка звіздує на форуми рідного ПР і там пише
Відповісти
давай ти польскому пану люльку прикурувати
Відповісти
Свобода відробляє гроші інвесторів, дискредитуючи Євромайдан.
Відповісти
"Стало відомо, хто зніс Леніна в Києві", це й так відомо: довбо....
Відповісти
Правильно зробили! Нема чого кривавому кацапському боввану стовбичити в столиці вільної країни!
Відповісти
На душі так добре, як давно вже не було :)
А анановічам, коммі, риго тролям та іншим некрофілам порада: на красній площі ще лежать останки вашого сексимвола. Їдьте туди і фапайте на мумію. Це найрозумніше, що ви можете зробити.
Відповісти
Коммі з анановічами вже давно фапають на зображення Бенджаміна Франкліна. Тепер це їхній ідол.
Відповісти
клас!!!
Відповісти
MY DUGE DUGE RADI...GAL ZO VIN TAK DOVHO STOVBYZYV!!!
Відповісти
По коментам видно, що за тупі створіння оточують ту "Свободу"! Не працювати, будувати... а тільки горлопанити і все громити, зносити...! Далеко країна з такими зайде...:( Показують по ТБ мітинги у інших областях - так не прості люди вийшли, а під прапорами Свободи і БЮТу! Кого дурите? У Киїк з'їхались зі Львова, Франківська, Тернополя... і кажуть там вся Україна? У Європі криза. от заробітчани з Західних областей повернулись, робити немає чого, от і повалили на Київ, от і масовка... прикрита гаслами шляху до Європи, а насправді - трамплин для опозиції, щоб у крісла всістись, а ви водіть хороводи, а потім одне місце чухати будете, 2004-й і його наслідки нікому розуму не додали!!!
Відповісти
А люди зі Львова, Франківська, Тернополя це не вся Україна, але її величезна частина... І не повернувся ніхто з роботи з Європи... А крім того ще є Луцьк, Рівне, Житомир, Вінниця, Чернівці, (Ужгород, який уже давно в Європі)... і насамперед Київ... Думаю надалі не потрібно продовжувати... Звичайно у ЄС не все гаразд з економічної точки зору, але стандарти ЄС потрібні... і потрібні усім, і Вам гадаю також... і не заперечуйте ;)
Відповісти
Ці три області мають 5 млн. населення, та й 30% з них на заробітках, а в Україні 45 млн. В Києві на Майдані половина бомжів, а решта скажені тупоголові лемкі.
Відповісти
Я давно помітив, що кацапське бидло типу "Киевлянка" - вони всі на один манер, як житті, в побутті так і в інтернеті. Вони не можуть нічого конструктивного написати, окрім: "Невоспитанний", "неграмотний" и т.д.., і це не поодинокий випадок, коли східне бидло, якого загнали в куток блещет своїми навиками і знаннями чужої мови.
Відповісти
запад-восток а не много вы на себя берете есть еще центр-соль земли украины(бидво- це польск.слово i вiдносилось до кого сами знаете-вони I зараз так думають=)-это украинец в восточных колониях
Відповісти
як закрутилися гАДИ на пательні!!!!!!!!
Відповісти
интересно послушать мысль волиняки по теме
Відповісти
Я лучанин, а значить волиняка. І в мене є своя думка. Ясна річ, що в такому вчинку мало цивілізованості. Але давайте будимо відвертими, не можна поклонятися людині, яка пропагувала насилля і терор. І не забувайте шановні сим патики комуністичних ідолів про 1917 – 24 роки, скільки пам’ятників, церков було знищено за вказівкою цього картавого. Ви скажете то була революція, так і в нас революція. Тепер вони жнуть те, що посіяли. А що, до руйнування, не беріть в голову. Бо для того, щоб побудувати нове, треба руйнувати старе. Іншого шляху не існує.
Відповісти
Захватив Киев в 1941-м, фашисты

- Открыли городскую комендатуру

- Уничтожили памятник Ленину

- Пустили на улицы молодых националистов в сине-желтых повязках.

- Повесили над зданием Верховного совета фашистский флаг.

- Начали агитацию за Единую антироссийскую Европу.

- Пообещали свободное перемещение в Европу, всем кто хочет там по-европейски работать.

- В центре Киева начались восхваления вождя, который платит налоги в Германии

Ничего не напоминает?
Відповісти
По поводу фашизма. Вы все пытаетесь натолкнуть нас на какую-то закономерность, которая заметна только вам. Мне лично напоминает это обычный провакаторский прием, которым пользовались до вас, а в прочем пользуются и сейсас политиканы кране-левого толка, поскольку более серйозных и весомых аргументов найти не могут.
Відповісти
Символично. Ленин - это не простой символ для самостийной Украины. Украина - это его детище. Нет Ленина - нет Украины.
Відповісти
Нельзя создать то, что было создано до тебя сотни лет назад. Присвоить можно, создать нет. Но а то, что Украина как государство претерпивало различные трасформации, обычный исторический поцесс. Пример Польша,но почему-то не видно там памятников "Лысому", от благодарных потомков, как в прчем и в Финляндии.
Відповісти
это не выход .сносили карт.лен. троц. и.т.д и сейчас они на волне.Но я бы хотел бы видеть памятники18-19 века воочию.и чтоб мои внуки памятн. 20 века иначе получатся пустота .ломать можностарые цеха но не памятники котор уже не имеют идеолог значения
Відповісти
Осннього правильний поступок
Відповісти
"Свободу" на нари !!!! Памятник востановимо !!!
Відповісти
"Восстановіш" в себе біля параші
Відповісти
Давним давно це треба було зробити!
Всім противникам цього - мої співчуття)))
Відповісти
я б теж не проти побачити усі ті церкви (а вони набагато старіші за усі ці пам"ятники деспотам і тиранам), які знищили комуняки!
Відповісти
у нас больш церкв.стоит исторически интересных
Відповісти
Всем известно что большинство жителей западной Украины -националисты с примесью фашизма. Давайте будем цивилизованными людьми. А то ломать легче чем строить..
Відповісти
Не більшість, а "усі" (ви повинні б були б це написати)... А чи потрібен нам (УКРАЇНЦЯМ) цей пам'ятник??? У Луцьку двано немає вже... А тим більше для українців з інших областей та АР Крим, що було зроблено попередніми вождями (1907 - 1953 р.р.)?
Відповісти
Вибачте...
Не більшість, а "усі" (Ви повинні б були б це написати)... А чи потрібен нам (УКРАЇНЦЯМ) цей пам'ятник??? У Луцьку двано немає вже... А тим більше для українців з інших областей та АР Крим, що було зроблено попередніми вождями (1907 - 1953 р.р.)?
Відповісти
Дмитро, можно подумать что в твоей куче ругательств есть какой-то смысл...
Відповісти
Наша комуна гірко плаче-полетів з ідола голова-мячик.Тихо командорич не плач.До ідолів в Рашу ....
Відповісти
На вокзалі в Козятині ще є...
Відповісти
два

як говрять... тоді буде добре, коли ще з "Мовзалея" захоронять...
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, хто зніс Леніна в Києві
08 грудень, 2013, 19:16