«А з ким же будуть вести переговори?» - Клімчук про відставку Януковича

«А з ким же будуть вести переговори?» - Клімчук про відставку Януковича
Відставка президента України призведе до того, що наша держава залишиться без керівника, який має вирішувати нагальні проблеми.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 9 грудня.

Губернатор Волині підтримав позицію міністра закордонних справ Республіки Польща Радослава Сікорського щодо відставки президента України.

«А з ким же будуть вести переговори, хто буде рішення приймати по уряду, по іншим ділам? Треба розуміти, кого відставляти», – висловився Борис Клімчук.

Так, раніше Радослав Сікорський в ефірі телеканалу TVN24 заявив, що українська опозиція робить помилку, вимагаючи відставки президента Віктора Януковича, - пише Українська правда.

«Толеранція, взаємоповага, вибір людей священний – от головні європейські цінності», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби кому не хотілося, але Янукович легітимний президент,і дуже багато рішень таки залежить від нього. Сікорський досвідчений, адекватний політик, до думки якого варто прислухатися. Всі рішення в умовах революційного часу мають бути обдуманими, а головне - зваженими.Бо якщо не думати головою, то можна без неї залишитися
Відповісти
В президенти не хцеш?
Відповісти
та хай щось рішає а не катається по китаям і мальтам, де він зараз? коли на вулиці мільон людей, де?
Відповісти
йому та мальта до дупи.
він просто сховався, щоб не знайшли і не вбили.
реально всіх мінтів не вистачить перемогти народ, якщо він повстане і не дай бог візметься за справжню зброю.
досвід лівії, сирії, єгипту, румунії та інших вже це довів.
тому він пересидів, перечекав і по тихому почав діяти.
Відповісти
Мове йде не про присутність Януковича на якомусь місці тут і зараз. Мова йде про те, що коли його на посаді не буде, хто буде вести переговори і приймати рішення? Революція - час імпульсивних та необдуманих рішень. Варто прислухатись до сказаного в статті.
Відповісти
Жорстоке побиття учасників Євромайдану в Києві зробило Президента кримінальним злочинцем! Народу України такий гарант не потрібен.Відставка однозначно.
Відповісти
Не президент давав наказ розігнати майдан!!!! І кандидатури на президенське місце, я взагалі не бачу. Хай краще буде Янукович, можливо і не ідеальний, але нехай!
Відповісти
Нє істєрі, Зоя! С такімі как ти, пабєда будєт за намі! Вєра в справєдлівого, хоть не ідєального прєзідєнта, уміраєт паслєднєй! Канєшно, Зоя, луччєго пацана нам нє найті! Вот і Боря согласєн - с кем єщо можна тьоркі терєть "хто буде рішення приймати по уряду, по іншим ділам? Треба розуміти, кого відставляти" То ж панятія нада імєть!!!
Відповісти
такі закиди роблять Вас таким самим злочинцем, бо тільки суд може визнати людину винною.В Україні діє презумпція невинності, тож спочатку подайте в суд, а тоді звинувачуйте
Відповісти
А ти бачив у нас справедливі суди? Не сміши.
Відповісти
Янус бессмертен!
Відповісти
Також підтримую думку Клімчука. Хто ж буде приймати рішення (навіть та сама асоціація з ЄС) якщо не буде президента у нашій країні? Всім майданом керують і люди кричать і роблять те що їм скажуть.
Відповісти
Молодець, Марічка! Ти мабуть була чемною дівчинкою і добре вчилася у школі. Віриш усьому, що кажуть дяді при владі.
Відповісти
Правильно сказав Сікорський адже перед тим, як щось робити завжди потрібно подумати про те, до яких наслідків це може призвести!!!
Відповісти
А у нас що є президент? Де він? Країну лихоманить, а те одоробло то на полювання їде, то до Китаю, то до Росії. А зараз десь сховалося та робить вигляд, що нічого не сталося. У вас ще є ілюзії, що він керує країною, що є ще з ким домовлятися і вести переговори. Який він "переговорщик" було видно у Вільнюсі. А ще тішать ті, хто вірять у "доброго царя", який не віддавав злочинних наказів ні у ніч на 01.12.2013, ні подальші. А якщо так, то він не контролює не тільки ситуацію у державі, алей у підзвітних йому інституціях. Тоді знову питання: президент у нас є? Дивує інфантильність попередніх дописувачів, або ... це завдання тих, хто таким чином намагається формувати суспільну думку волинян, які прочитавши це почнуть задумуватися: "а мо хай буде - яке не яке, так презідент лєгєтімний". Якщо змиримося з такою думкою - так і жити далі будемо!
Відповісти
«А з ким же будуть вести переговори?» - Клімчук про відставку Януковича. Ти правий, Борис Петрович! Ні з ким! Бо з таким злочинцем і брехуном вже ніхто і ні про що не домовляється. Тобі, Петровичу, як колишньому дипломату це відомо як нікому. Ти знаєш, що таке втрата довіри та авторитету. Шкода, що ти так промахнувся з вибором партійної приналежності, що на старості років приходиться так ганьбитися та відповідати за бездарність свого легетимного шефа. А доживати віку тобі та твоїм рідним прийдеться таки на Волині... як дивитися в очі будеш своїм сусідам, землякам?.. чи втечете усі за кордон? цікаво, куди? мабуть у Расєю, бо до Євросоюзу вам з президентом не хочеться...
Відповісти
"хто буде рішення приймати по уряду, по іншим ділам?" Таки да, особливо по "іншим ділам"!
Відповісти
ДА! Велика політіка - ето вам нє шапки тиріть!
Відповісти
Ти, Боря, завжди кудись вступиш - як не в гівно, то в партію. Будь акуратний - дивись під ноги
Відповісти
Останні новини
«А з ким же будуть вести переговори?» - Клімчук про відставку Януковича
09 грудень, 2013, 10:43