Перший снігопад знеструмив понад 50 сіл на Волині

Перший снігопад знеструмив понад 50 сіл на Волині
Більше півсотні знеструмлених сіл — такий наслідок першого снігопаду

Потужний снігопад, який пройшов областю 6-8 грудня, додав роботи енергетикам, - повідомили у прес-службі прес-службі ПАТ "Волиньобленерго".

Внаслідок налипання мокрого снігу та поривів вітру протягом трьох днів аварійно вимикалися 18 ліній електропередач та 322 трансформаторних підстанції. Внаслідок таких відключень без електропостачання залишилося 49 населених пунктів, а 11 були знеструмлені частково.

Найбільше від негоди постраждали Ратнівський та Любомльський райони — там без електроенергії були відповідно 18 та 16 сіл. 9 населених пунктів були знеструмлені у Турійському районі, по 4 — у Ковельському, Луцькому та Стровижівському.

Незважаючи на несприятливі погодні умови, роботи з відновлення електропостачання тривали безперервно усі вихідні. Проте новий снігопад у ніч на 9 грудня знову призвів до аварійних вимкнень.

На 9:00 9 грудня відключеними були 3 повітряних лінії, внаслідок чого жителі 10 населених пунктів Волині ще змушені чекати на допомогу енергетиків. Більшість знеструмлених сіл розташовані у Старовижівському районі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перший снігопад знеструмив понад 50 сіл на Волині
09 грудень, 2013, 11:33