Перший серйозний наступ зими відбили, - дорожники

Перший серйозний наступ зими відбили, - дорожники
Волинським дорожникам вдалося не допустити на дорогах краю заторів, які міг спричинити перший в грудні великий снігопад.

Також область отримала 1,8 мільйона гривень для потреб дорожніх організацій. Кошти, виділені регіону за рішенням Укравтодору, відразу ж витрачені на придбання 90 тонн солярки, 30 тонн бензину, закупівлю нової автогуми та акумуляторів для дорожньої техніки, - повідомили у прес-службі відомства.

"Ці гроші дозволили нам належним чином підготуватися до приходу справжньої зими і без особливих проблем відбити атаку циклону, що прийшов в область з території Євросоюзу", – каже начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

У зв'язку із оголошенням штормового попередження у всіх підрозділах служби ввели цілодобове чергування людей та техніки, що потрібні для очистки доріг від снігу та обробки їхньої поверхні при ожеледиці.

"Хуртовина накрила практично усю область; у різних районах випало від чотирьох до десяти сантиметрів снігу. Періодично пориви вітру сягали 18 – 25 метрів в секунду. Не дивно, що на деяких ділянках трас "Луцьк – Любешів – Дольськ" та "Луцьк – Львів", частини місцевих доріг почали утворюватися перемети", – розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич.

"Але завдяки тому, що в цей час працювали майже півсотні наших механізмів, в тому числі автогрейдери Т-150, заторів у русі не виникло. Адже цілодобово проводилася очистка доріг від снігу. Забезпечення можливості вільного руху по автотрасах для нас, дорожників, у такій ситуації – найголовніше. І тепер вже можна сказати: перший серйозний приступ зими ми успішно відбили!" - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А как же на счет понедельника? 9:00, на дорогах каша из мокрого снега, тротуары не расчищены даже в центре. Где эта вся хваленая артиллерия по снегоуборке???
Відповісти
Стадо уродов, понасипали по Луцьку відсіву на дороги, а протім дивуєшся чого вся машина весною як з пулемета обстреляна. Була б моя воля я той відсів заставив би тебе жменями жрати...
Відповісти
Пора деб.-комментаторам знать: Луцк убирает Спецкомунтранс (муниципальное предприятие), а не автодор.
Відповісти
О.... смотри уборщица обозвалась.... Хорошая фамилия... :)
Відповісти
Останні новини
Перший серйозний наступ зими відбили, - дорожники
09 грудень, 2013, 12:31