У Шацьку пресі заборонили писати про Євромайдан, - «Свобода»

У Шацьку пресі заборонили писати про Євромайдан, -  «Свобода»
Влада Шацького району заборонили місцевій пресі писати про Євромайдан.

Також владці залякують усіх працівників бюджетних установ звільненнями, якщо вони наважаться брати участь у будь-яких акціях, спрямованих проти політики влади, - кажуть в прес-службі ВО «Свобода».

Так, очільник Шацької РДА Володимир Найда і його підлеглі забороняють районній газеті «Шацький край» писати про Євромайдан і кривавий розгін мітингувальників «Беркутом».

Також під табу потрапила інформація про поїздки жителів району до Києва, про вимоги відставки уряду Азарова, президента Януковича, покарання винних у побитті громадян.

«На редактора газети «Шацький край» здійснюється постійний тиск з боку районної влади. Йому погрожують звільненням. Журналістів змушують публікувати статі, які прийшли з обласної державної адміністрації Або писати заяви на звільнення. Статті, які пишуть громадські організації та опозиційні політичні партії, котрі не входять в блок із Партією регіонів, вже давно заборонили писати», - розповів про стан справ у районі голова Шацької районної організації ВО «Свобода» Леонід Богдан.

«Не дай Бог, проскочить якась критика на адресу чинного уряду та їхнього президента. Видання «Шацький край» перетворилося з громадсько-політичного видання Шацького району на рупор голови РДА Володимира Найди, голови районної організації Партії регіонів Сергія Пархонюка та голови ОДА Бориса Клімчука», - каже він.

Також районна влада забороняє усім бюджетникам брати участь у народних вічах та засуджувати дії влади, залякуючи їх звільненнями.

Здійснюється негласний контроль за тими, хто наважився поїхати на акції протесту до Києва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А модератор Сайту Волиньпост забороняв мені писати коментарі про Гордійчука П.М., в статті "Де відсвяткувати Новий РІк". І що з цього?
Відповісти
напишіть всі заяви, згуртуйтесь та видайте альтернативне видання у формі не газети, а листівок "шацький рай", висвітлюйте події та райські куточки, дворики і будиночки чиновників біля шацьких озер.

Відповісти
Брехня,запитайте в самих журналістів:)Свободівці як завжди обі....ся:)
Відповісти
Чесно кажучи, більшість районок бояться писати про євромайдани і друкують матеріали ВОДА.
Відповісти
свобода взагалі обнагліла. Прочитайте про них серію публікацій у газеті Експрес.Там теж бандити які рвуться до влади
Відповісти
Шановна редакціє Волиньпост, з Вашого боку по меншій мірі непрофесійно подавати неперевірену інформацію. Ви хоча б із редактором газети порозмовляли.
Відповісти
Дійсно, запитали б у Грицюка, чи на нього хтось тисне, а то інакше це наклеп...
Відповісти
Дістав вже той Богдан, нема слів. Сам же ш собою нічого не представляє, нічого не робить, а статті катає...
Відповісти
Ви б вказали хоч одну організацію, працівникам якої погрожували звільненням і забороняли виходити на майдан. Але ж звідки житель Любомльського району може володіти такою інформацією?Головне ж себе показати...
Відповісти
А чому така пильна увага до шацької газети. Леонід Богдан подає неперевірену інформацію. я з ним взагалі ще цього року не зустрічався, і тим паче не плакався в жилетку.
Відповісти
Яка н а х є р преса та ще й в Щацьку? - Хто її читає?
Відповісти
Шацька опозиція не може людей вивести на мітинг під адміністрацію. За це "отримує на горіхи" від керівництва. Від безвиході вдається до таких відверто провокативних кроків. І взагалі це в стилі "Сободи" прикривати свою професійну некомпетентність провокативними, брехливими заявами.
Відповісти
Земляки! Оберіть нарешті владу з корінних шачан, а не з варягів .
Відповісти
Останні новини
У Шацьку пресі заборонили писати про Євромайдан, - «Свобода»
09 грудень, 2013, 13:08