У міліції пояснили, для чого в Київ поїхали війська з Василькова

У міліції пояснили, для чого в Київ поїхали війська з Василькова
Силовики з бази у Василькові їдуть до Києва, щоб замінити колег. Про це у понеділок.

"Для заміни особового складу з Василькова виїхала колона у напрямку Києва", - пише Дзеркало тижня з посилання на прес-службу міліції Київської області.

У міліції розповіли, що мітингувальники чинили перешкоди виїзду автобусів, у результаті чого відбулися деякі сутички між правоохоронцями та протестувальниками.

При цьому в обласній міліції додали, що облпрокуратура вирішує питання про відкриття кримінального провадження у зв'язку з опором мітингувальників співробітникам міліції. Разом з тим, у міліції не уточнили, яка саме кількість правоохоронців виїхала на Київ.

Між тим, очевидець повідомляє, що деякі автобуси, які прорвали блокування активістів, станом на 11 годину вже дісталися до Одеської площі.

"Підрозділи МВС, які базувалися у Василькові, прорвали оборону і зараз їх частина дісталася до Одеської площі у Києві. Інші підрозділи частково блокують активісти. Частину не пропустили, і бійці йдуть на Київ пішки. Ті, що йдуть пішки у формі внутрішніх військ. У них на плечах наклейка МВС України (за типом "Тигр")" , - повідомив очевидець.

"Інші їдуть автобусами - вантажівками і міліцейськими машинами. Ті, що йдуть пішки - їх блокують криками "ви йдете вбивати людей", - додав очевидець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже весь Майдан оточений військовими та Бєркутом, а Яценюк з Клічком як істерички кричать на прес-конференціях, та пугають людей!:)
Відповісти
Війська у Василькові розблокували за наказом депутата від Батьківщини Андрія Пишного:)Не вірите,подивіться самі:)
http://www.youtube.com/watch?v=KDoMD_15ZAQ
Відповісти
Останні новини
У міліції пояснили, для чого в Київ поїхали війська з Василькова
09 грудень, 2013, 13:13