У Луцьку підлеглий Азарова роздав ключі від квартир. ФОТО

У Луцьку підлеглий Азарова роздав ключі від квартир. ФОТО
У Луцьку голова Мінрегіонбуду Геннадій Темник вручав сертифікати на квартири, збудовані за державними житловими програмами.

Акція відбулася 10 грудня біля будинку на вулиці Ветеранів, 22.

Будинок на вулиці Ветеранів, 22 почали будувати у 2010 році за участі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Четверо сімей купили помешкання у багатоповерхівці через пільговий довгостроковий кредит молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам за рахунок коштів державного та обласного бюджету. 15 – за програмою здешевлення іпотечних кредитів, 23 – за програмою доступного житла.

Сертифікати на квартири вручали міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Темник та голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Посадовці привітали власників квартири та побажали щасливого життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що робити тисячам !!! людей які стоять в чергах, не мають де жити і не підпадають під будь які ....ні категорії ....ного режиму?
Відповісти
Розуйте очі. Цей режим вже 22 роки.
Відповісти
А де черги? Йдіть до мера, він сказав, що черга у місті зменьшилась з тисяч до пару сотень…! А у вас притензії до влади? Думаєте вам Кличко з Тягнибоком квартири дадуть, чи навіть якусь програму під це розроблять?:) Наївні... Ну і далі свого носа люди нічого бачити не хочуть - мені не далі, у відставку всіх!:) Ото так всі і думають, це по нашому, по Українськи! А ви спочатку поцікавтесь, що це за житло і на яких умовах люди його отримали, чи думаєте це першому "з черги" дали?! Що за люди - нічого не взнають, а відразу валають!:(
Відповісти
Чувак, халява закінчилася, працювати треба і заробити на житло...СССР нема вперед працювати ))))
Відповісти
там ОСББ СТВОРИЛИ ????
Відповісти
Ось бачите, Клімчук з народом. А весь євромайдан хоче його відставки. схаменіться
Відповісти
відкатів чекали б ще рік, а тут же ж треба "зарісаватса" перед народом, що вони про нас дбають. БРЕХУНИ.
Відповісти
Сьогодні серед щасливців був і я. Держава дала мені 30%, перед цим я 10 років стояв на державній черзі і "горбатився" як міг, бо маю трьох дітей. І державі я таки вдячний. Але я не асоціюю державу і нинішню "владу". Нормальна держава має подібні програми на мільйони розповсюджувати, а не на десятки. А під категорії попадають чимало, тільки думати і працювати по 12 год. на добу можуть і хочуть не всі. Згоден, що це ПІАр влади, але попри все - люди отримають житло. І це добре
Відповісти
"У Луцьку підлеглий Азарова роздав ключі від квартир". Шановна редакція змініть заголовок, бо ключі ніхто нікому ще не вручав, лише сертифікат.
Відповісти
Банальний цирк!!!
Ці сертифікати не мають ніякої юридичної сили, просто бумажка, з якою і в туалет не сходиш!!!!!!!
Але Кліма любить таким чином піаритись!!!
Моєму родичу Вілкул вручав, то помили під'їзд лише до 2 поверху, поставили вазони з квітами в під'їзді, навішали повітряних кулюк, а після від'їзду цієї "делегації" все швиденько прибрали...
А тепер запитання:
Де після цього ті кульки і вазони стоять знову???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підлеглий Азарова роздав ключі від квартир. ФОТО
10 грудень, 2013, 16:46