Янукович відправляє Арбузова до Брюселя

Янукович відправляє Арбузова до Брюселя
Президент України Віктор Янукович запевнив, що найближчим часом почнеться робота спільної робочої групи Україна-ЄС.

Про це він сказав під час зустрічі з президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком, пише сайт Януковича.

«Скоріш за все, завтра виїде наша робоча група на чолі з Першим віце-прем’єр-міністром Арбузовим до Брюсселя, і почнеться робота спільної робочої групи Україна-ЄС. Європейська Комісія запропонувала нам розпочати цю роботу», - сказав Янукович. Він додав, що уряд буде постійно інформувати громадськість про хід цієї роботи.

«Ми хочемо отримати умови, які б задовольняли сьогодні Україну, українських товаровиробників, український народ», - сказав він.

Зокрема, за його словами, в разі підписання Угоди з ЄС могли виникнути складнощі в аграрному секторі. «Я абсолютно відповідально хочу сказати, якщо в такому вигляді Угода була б підписана, вона б створила багато складнощів в аграрному секторі економіки», - зазначив Віктор Янукович.

«Тому по всіх товарних групах, по яких ми будемо вести переговори з ЄС, підхід буде однаковий: якщо ми відкриваємо ринок і віддаємо Європі, то на яких умовах. Що взамін? Будуть компенсації? Які компенсації?» - зауважив Янукович.

«Я хочу, щоб товаровиробники приймали участь у цьому процесі. Я не хочу, щоб цей процес був закритий. Треба, щоб він був відкритий, прозорий і за участю представників, товаровиробників аграрного сектору економіки», - додав президент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
враховуючи ставлення ялинковича до єс, можна, мабуть, вважати, що він послав кавуновича просто на йух)))
Відповісти
Останні новини
Янукович відправляє Арбузова до Брюселя
10 грудень, 2013, 20:04