Дошка оголошень. НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ. ФОТО

Дошка оголошень. НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ. ФОТО
Якщо раптом хтось натрапить десь на фото, як дівчина з синьо-жовтим прапором за спиною розмовляє з чоловіками за щитами, то це була я.

Мабуть, навіть найбездарніший фотограф-аматор це зняв. А особливо, коли правоохоронці віддали мені цукерки та троянду, які на камеру їм дуже помпезно дарувала якась пані.

Фотографували і знімали з усіх боків, всі всміхалися - вдалий кадр - не все в цій революції втрачено: дівчина, міліція! Час від часу священик намальовувався. Не вистачало лише дитини з транспорантом: "Не вбивай мене - я твоє майбутнє!"

А за цим гарним кадром хлопці, які стояли другу добу, розповідали мені, що їх жодного разу не погодували. Дякували волонтерам-революціонерам, бо якби не вони, то так би і лишилися голодними. Бо в того пайка, що їм дали, вийшов термін придатності: "Тушонка стара. Два місяці прострочена. Можемо кришку відірвати, показати, щоб ви повірили". І змінні сухі шкарпетки й рукавиці, які їм дали, забрало "начальство": "По 10 штук брали. Ви напишіть".

Кордоном вони простояли до 16:30. З 12:00 учорашнього дня.

Я пообіцяла, що все "передам". Це єдине, що я можу для них зробити.

А що Майдан? Майдан живе, розростається, розвивається, удосконалюється, прибирається, барикадується, запасається американськими валянками і нікуди не збирається :)



(записано о 23:40 10 грудня)

Оля Дацюк (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оля, вы как Мать-Тереза.
Відповісти
Останні новини
Дошка оголошень. НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ. ФОТО
10 грудень, 2013, 23:48