У міліції штурм Євромайдану назвали «заходами з благоустрою»

У міліції штурм Євромайдану назвали «заходами з благоустрою»
«Заходи з благоустрою території навколо Майдану Незалежності здійснювалися вночі для того, аби не створювати додаткових незручностей громадянам, які проживають або працюють у столиці», йдеться в офіційному повідомленні МВС, поширеному вранці 11 грудня.

Нагадаємо, вночі 11 грудня підрозділи МВС спробували штурмувати барикади мітингувальників у центрі Києва.

«МВС офіційно заявляє, що працівники міліції та військовослужбовці внутрішніх військ під час подій на Майдані Незалежності не застосовували сльозогінний газ та інші спецзасоби по відношенню до мітингувальників», додають у міліції.

«Працівники комунальних служб столиці здійснювали заходи з благоустрою території навколо Майдану Незалежності у нічний час для того, аби уникнути додаткових перешкод і незручностей для руху транспорту та громадян, оскільки триває робочий тиждень», - запевняють у міліції.

І нагадують про кримінальну відповідальність за опір, а також вчинення насильства щодо працівника правоохоронного органу.

Окрім того, кілька годин перед цим у міліції повідомляли: на Майдані Незалежності учасники акції на чолі з народними депутатами від опозиції чинять спротив представникам Державної служби надзвичайних ситуацій та працівникам комунальних служб під час виконання ними постанови суду про розблокування центру столиці.

«Тривають силові протистояння мітингувальників із правоохоронцями, під час яких працівникам органів внутрішніх справ наносяться удари, у них вириваються засоби індивідуальної оборони (щити, протиударні шоломи тощо)», - нарікали у міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У міліції штурм Євромайдану назвали «заходами з благоустрою»
11 грудень, 2013, 07:56
Штурм Євромайдану. ВІДЕО
11 грудень, 2013, 06:37