Волинські податківці клянуться не тиснути на бізнес

Волинські податківці клянуться не тиснути на бізнес
На черговому засіданні громадської ради, яка діє при Головному управлінні Міндоходів у Волинській області, головний податківець краю Ігор Сінгаєвський запевнив, що його підопічні «за нинішніх непростих політичних умов не стануть інструментом тиску на підприємців».

Питання, які стали основою порядку денного засідання громадської ради, носили роз’яснювальний характер. Вони мали стосунок до певних норм податкового законодавства та окремих положень Митного кодексу, пише сайт Волинь-інновація.

Проте представники підприємницького середовища та громадських організацій також хотіли почути офіційне підтвердження з вуст керівника контролюючого органу того, що влада не буде використовувати податківців, як засіб впливу на інакомислячих.

Ігор Сінгаєвський наголосив, що Міндоходів не є політичною структурою, розвиток партнерських відносин з громадянами та бізнесом – серед його першочергових пріоритетів діяльності, відтак за жодних умов Міндоходів не стане інструментом тиску на бізнес.

«Я звертаюся до членів громадської ради при ГУ Міндоходів Волині, як до представників найбільш авторитетних громадських інституцій з проханням поінформувати платників податків про те, що Міндоходів працювало і працюватиме у штатному режимі», – заявив начальник головного управління відомства на Волині.

«Я хочу, щоб ви передали громадськості Волині ту хвилю спокою і позитиву, які завжди присутні в нашому з вами діалозі», - додав головний податківець Волині.

За словами голови громадської ради Володимира Цибульського, який одночасно є і головою правління обласного об’єднання організацій роботодавців, наразі йому не відомі факти будь-якого тиску на волинський бізнес.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські податківці клянуться не тиснути на бізнес
11 грудень, 2013, 10:27