Луцькі магазини просять причепуритися до Нового Року

Луцькі магазини просять причепуритися до Нового Року
Традиційно перед новорічно-різдвяними святами луцькі заклади та установи просять прикрашати фасади будівель.

Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження щодо організації святкового оформлення міста, - кажуть в мерії.

Тож з метою формування позитивного іміджу Луцька та організацій змістовного дозвілля лучан протягом 5-26 грудня проводитимуться відповідні роботи.

Зокрема, затверджено перелік керівників виконавчих органів міської ради, керівників комунальних підприємств, установ та організацій, за якими закріплено вулиці та об’єкти міста для контролю за санітарним станом та благоустроєм, новорічним та різдвяним оформленням.

Протягом 10-26 грудня комісія з проведення загальноміського огляду підприємств, установ, організацій міста здійснить огляд щодо новорічно-різдвяного оформлення міста та до 20 січня 2014 року підведе підсумки на краще святкове оформлення.

При оцінюванні зважатимуть на такі критерії: благоустрій та санітарне прибирання прилеглої території, очищення снігу та криги доріжок, під’їзних шляхів, сходів, наявність на сходах протиожеледного покриття. А також святкове оформлення фасаду будівлі чи вітрини, наявність новорічної символіки тощо.

Відповідні комунальні служби до 15 грудня мають забезпечити санітарне прибирання та благоустрій дворів, вулиць та прибудинкових територій, розчистять від снігу та криги вулиці, двори та площі міста.

Департамент житлово-комунального господарства та комунальне підприємство «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» подбають про святкове оформлення новорічних ялинок на Театральному майдані та у мікрорайонах міста.

Окрім цього забезпечать святкову ілюмінацію на Театральному майдані та центральних вулицях міста, зовнішнє освітлення та роботу ліхтарів на Театральному майдані, центральних вулицях міста, площах, у дворових та прибудинкових територіях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі магазини просять причепуритися до Нового Року
11 грудень, 2013, 11:55