У Луцьк приїде «Los Colorados»

У Луцьк приїде «Los Colorados»
У Луцьку виступить тернопільський гурт "Los Colorados".

13 грудня вони зіграють на Андріївських вечорницях в пивному-клубі "Оболонь".

"Спеціальний подарунок для всіх Андріїв, Андріївн, Андронюків і не лише :) Надзвичайно позитивна команда з Тернополя "Los Colorados" знову їде до Луцька із своїм концертом! Ці шалені чувачки вже неодноразово були помічені у Кораблику за процесом "рваття всіх людей на шмаття". Тому в цьому ні на мить не сумніваємось і на цей раз! Приходьте за доброю порцією позитиву та драйву, та й просто відхекатись і зігрітись :)" - кажуть в клубі.

Початок вечірки о 21:00.




14 грудня в клубі буде "Дискотівка 90-х".

"Танці, через які "пройшли" всі: від старого до малого! Супер-смачні і ще не так забуті хіти 90х років, шалені ритми і різноплановість музики - ось що характерним буде саме для цього вечору! Ностальгію за шкільними танцульками або екскурсію у музику 90х років гарантуємо! :)" - коментують в клубі.



А 15 грудня в "Оболоні" вечірка "РОКотека".

"Рок-музика багатогранна, цікава і має свою вже досить велику історію! Брати Гадюкіни, Joe Cocker, Beatles, Воплі Відоплясова, Santana, Плач Єремії, Nirvana, Bon Jovi, Мотор'ролла, От Вінта, System of a Down, Roxette та багато інших крутих рок-музикантів минулих десятирічь будуть того разу творити дива з тими, хто любить драйв та шалену "живу" енергію!.. Для дівчат вхід вільний ;)" - кажуть в клубі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьк приїде «Los Colorados»
11 грудень, 2013, 12:20