У Житомирі депутати розігнали виконком

У Житомирі депутати розігнали виконком
Житомирська міська рада розпустила виконавчий комітет.

Так депутати оцінили діяльність комітету, - повідомили в управління по зв’язках з громадськістю міськради.

Під час розгляду питання розпуску виконавчого комітету перед депутатами та житомирянами виступив міський голова Володимир Дебой.

Керівник міста підкреслив, що це питання включено до порядку денного двічі, а отже – з порушенням регламенту міської ради, з певним притиском на депутатський корпус. Адже досі жодних зауважень щодо роботи виконавчого комітету не надходило.

Також Дебой наголосив, що виконавчий комітет працював ефективно, адже забезпечив ситуацію в Житомирі однією з найбільш стабільних і спокійних, порівняно із іншими містами держави, за рахунок того, що міська влада знаходить порозуміння з лідерами студентського руху та всіма людьми, які виступають за мирне волевиявлення.

«Якщо сьогодні в силу різних обставин та особистих образ у декого виникло бажання щось змінювати, то це питання повинно обговорюватися, а не вирішуватися підпільно. Ми не можемо допустити колапсу в місті. Я закликаю кожного добре обдумати своє рішення, адже сьогоднішня ситуація може створити ще більшу напругу на фоні загальнодержавної», – сказав Володимир Дебой.

Однак усіх депутатів він переконав і виконком розпустили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Житомир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.