У Луцьку буде «страшна» вечірка

У Луцьку буде «страшна» вечірка
У Луцьку організовують вечірку, учасників якого закликають вдягнутися персонажами фільмів жахів чи відеоігор.

Захід відбудеться 13 грудня в андеграунд-клубі «BUNKER», що на вулиці Млиновій, 13, та має назву «IN FЕAR PARTY», - пишуть організатори в "Вконтакте".

Початок вечірки о 19:00.

«Захід відбудеться в т.з. режимі «косплей». Організатори закликають відвідувачів подбати про дресс-код, який має відповідати персонажам фільмів жахів чи відеоігор. Протягом концерту планується проведення фотосету», - кажуть організатори.

Розважатимуть відвідувачів гурти Jackson Crack та Четвертий вимір.

Довідка

Косплей (яп. косупуре, скорочено від англ. costume play — «костюмована гра») — один з видів перформансу, який полягає у відображенні в режимі реального часу певних відомих персонажів чи ідей, за допомогою костюмів, характерних аксесуарів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У Луцьку організовують вечірку, учасників якого закликають вдягнутися персонажами фільмів жахів чи відеоігор". Знаєте люди добрі, зла і так вистачає, а ми ще це все одягаємо на себе і імітуємо. Це є свято де вшановують одного з учнів Ісуса Христа, який проповідував любов, науку Христову, а різні святкування це все від язичництва. Ми християни не повинні мати ніякого відношення до цього. Найбільше лякає, що ми молодь прагнемо цього і заплямовуємо себе всяким брудом, який нищить нашу душу. А потім дивуємось звідки береться зло, депресії.
Відповісти
Справжня луцька молодь зараз на Майдані у Києві. А ті, хто це організовував, ще й на свято Андрія Первозванного, мабуть, без клепки в голові. Як і ті, що туди прийдуть у костюмах.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку буде «страшна» вечірка
12 грудень, 2013, 09:25