Міліція Рівного поїхала на Київ. ВІДЕО

Міліція Рівного поїхала на Київ. ВІДЕО
До Києва повезли працівників патрульно-постової служби Рівного.

Журналістам вдалося побачити, як звозять до столиці працівників патрульно-постової служби з Рівного, - йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

При цьому бійцям не пояснюють на скільки часу командирують їх до Києва, які накази їм доведеться виконувати.

Деякі міліціонери не на камеру зізналися – на революцію їх їхати змушують, керівництво сказало – хто не їде, пише рапорт на звільнення.

Так, опівночі правоохоронцям повідомили, що вони всі їдуть на Київ для охорони громадського порядку в столиці.

Проте, як тільки ППСники побачили відеокамеру, то одразу сховались. А через годину поїхав і водій автобуса, який мав везти бійців в столицю. В цей час співробітники МВС вийшли через чорний вхід і одразу почали втікати.



"Ми почали їх наздоганяти. Вони почали розділятися на групи: спочатку на 10, потім по 5, а потім по троє, двоє. Відтак, всі розбіглись в різні сторони", - повідомив громадський активіст Андрій.

Не на камеру співробітники патрульно-постової служби кажуть, що їдуть в столицю охороняти людей, а у разі наказу штурмувати Євромайдан, відмовляться від цього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будемо надыятися, що справды выдмовлять выд штурму майдану
Відповісти
ТСН повністю працює по вказівці "боса" Коломойського! Раз мій бізнес, а він не зовсім легальний і чесний, щимили - то командв фас на дії влади! Інформація повністю однобока! Журналісти на "плюсах" отримують самі високі зарплати серед ЗМІ України і заради цього роблять сюжети на "вказівку" свого босу! Так що про вільну журналістику... - тільки мріяти! Хтось, да під кімось "ходить" і переслідує свої інтересі у всіх ціх подіях!!!
Відповісти
Коли вчора отримав аналогічну інформацію про волинських правоохоронців - не повірив, тепер не можу виключити, що й міліція (в додачу до волинського беркуту та ВВ) відправляє і ППСників
Відповісти
«Сегодня в Америке (да и на Украине) нет такой вещи как независимая пресса. Вы это знаете, и я это знаю! Ни один из Вас не осмелится написать то, что думает. А если и осмелится, то заранее зная, что в печать это не попадёт. Мне платят, чтобы я держал язык за зубами. Вам платят за то же самое. И любой из вас, кто будет настолько глуп, что напишет честную статью, будет вышвырнут на улицу. Если бы я решился опубликовать своё честное мнение, я бы остался без работы в 24 часа. Работа журналистов: уничтожать истину; стелиться, извращать, очернять; лебезить перед Маммоной и продавать свою страну и свою расу за хлеб насущный! Вы знаете это, и я знаю это, так что это за вздор – «поднимать тост за независимую прессу»? Мы инструменты и слуги богатых людей, стоящих за кулисами. Мы марионетки; они дёргают за ниточки, и мы пляшем. Наши таланты, способности и жизни принадлежат им. Мы интеллектуальные проститутки!» Свинтон 1880 год
Відповісти
А заодно журналісти ТСН з своїх зарплат профінансували марафон ДПСніків по місту ))))) І все щоб зганьбити владу. отакі вони. а може самі перевдягнулись і бігали..., а хто ж тоді знімав??? самі бігали і себе знімали, щоб спаплюжити владу. УРААА!!! заказуха розкрита. респект.
Відповісти
наші також поїхали
Відповісти
Останні новини
Міліція Рівного поїхала на Київ. ВІДЕО
12 грудень, 2013, 09:45