Головні ялинки Луцька почали прикрашати. ФОТО

Головні ялинки Луцька почали прикрашати. ФОТО
Новорічні прикраси уже традиційно почали вішати на три ялинки, що знаходяться у центрі Луцька.

Підготовчі роботи до святкування Нового року на Театральному майдані почали у середу, 11 грудня.

Поблизу ялинок з-поміж інших працюють комунальники «Луцьксвітла». У четвер, 12 грудня, на верхівках дерев уже встановили «зірки».

Як повідомила у коментарі ВолиньPost’у начальник відділу благоустрою міста департаменту ЖКГ Луцької міськради Ольга Люфт, кожного року приблизно з 10 грудня починається оформлення не лише головних ялинок Луцька, але й інших об’єктів на території міста.

Так, прикрашати будуть ялинки у мікрорайоні ДПЗ, на проспекті Молоді біля дитячого містечка, поблизу міської ради, в центральному парку та комплекс ялинок біля СНУ, як і щороку.
Окрім того, Ольга Люфт розповіла, що наразі новорічного оздоблення із символікою ЄС у розпорядженні підзвітного їй підрозділу немає.

«Ми будемо вішати ті іграшки, які в нас є. Сьогодні їдемо забирати іграшки до місцевого гіпермаркету. А ті, які нам ще нададуть для прикрашання ялинки, ми ніколи не заперечували розміщенню тих іграшок, які нам пропонували і які є достойною прикрасою міста», – зазначила вона.

«Прикрашення буде тривати тиждень. Протягом цього тижня ми ще будемо радитися, що має бути на ялинці, якщо у нас з’являться ще додаткові елементи. Тому що одноособово ці рішення не приймаються. Обов’язково з відома нашої міської адміністрації», – додала Ольга Люфт.

Загалом же посадовець зауважила, що найголовніше те, що головні ялинки Луцька – живі, зі своєю природньою енергетикою.

«Вони дарують і запах хвої, і радість свята. Кожне дерево не рубається, не нищиться, і це, я думаю, ознака того, що ми шануємо те, що у нас є на цій землі і ми хочемо, щоб ніде нічого не загинуло», – підсумувала Ольга Люфт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А майданутих розганять коли будуть???
Відповісти
сначало таким як ти повухах надають
Відповісти
ЯК ЗІРКИ ЩО ТО ЗА НЕПОДОБСТВО АНУ БИСТРО ТРИЗУБ ПРИЧЕПИЛИ :))))) І ДІЙСНО КОЛИ БОМЖАТНИК ЗАБРЕТЕ? ЧИ БУДЕТЕ ПІДРОБЛЯТИ НА НОВОМУ РОЦІ В ЯКОСТІ КЛОУНІВ????
Відповісти
100% бомжатню треба забрати!
Відповісти
Шановна редакція ВолиньPOST, дякую, що дали чітко зрозуміти, що ви провладна організація. Чому ви видаляєте коментарі які написані проти осіб, котрі залишають провладні відписи і обзивають людей які стоять на майданах за своє майбутнє та майбутнє тих же провладних проплачених писак ?
Відповісти
Видання дійсно споганилося останнім часом. Це Пащенко однією половинкою на майдані, а другою випрошує у влади тепле крісло. Скільки ненависті, мату в коментах. Це такий шлях до Європи? Чи це спеціально, щоб єврокурс очорнити. Не розумію цією політики. Пане редакторе, схамніться, якщо ви не робот!!!
Відповісти
Останні новини
Головні ялинки Луцька почали прикрашати. ФОТО
12 грудень, 2013, 11:21