Пожежники хотіли зупинити роботу волинського підприємства

Пожежники хотіли зупинити роботу волинського підприємства
Волинський окружний адміністративний суд відмовив управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області у вимозі повністю зупинити роботу ТзОВ «Спільне Українсько-Німецьке підприємство ПСБ Волинь».

Про це йдеться у постанові суду від 5 грудня 2013 року.

Управління ДСНС у Волинській області звернулося з позовом до ТзОВ «Спільне Українсько-Німецьке підприємство ПСБ Волинь» про повне зупинення роботи підприємства до повного усунення вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

30 жовтня 2013 року це підприємство перевірили і знайшли кілька порушень вимог нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки (загалом – 28 пунктів).

У суді представник відповідача пояснив, що підприємство усунуло наявні порушення по 17 пунктах, а решту буде усунена до кінця 2013 року.

Враховуючи, що відповідачем було частково усунено наявні порушення у сфері пожежної та техногенної безпеки та усувається решта порушень, суд не знайшов підстав для застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення роботи території та будівель ТзОВ «Спільне Українсько-Німецьке підприємство ПСБ Волинь», а тому в задоволенні адміністративного позову відмовив.

ТзОВ «Спільне Українсько-Німецьке підприємство ПСБ Волинь» було зареєстровано у 2010 році. Підприємство знаходиться у Ковелі та займається деревообробкою.

У 2012 році воно стало переможцем ряду тендерів волинських лісгоспів на загальну суму понад 20 мільйонів гривень.

Наприкінці 2010 року «ПСБ Волинь» вже мало проблеми з контролюючими органами, коли Держгірпромнагляд заборонив йому експлуатацію 15 деревообробних верстатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По ходу судді нормально проплатили!
Хай живе самий гуманний суд України :)
Відповісти
І до ворожки не ходи.
Відповісти
Останні новини
Пожежники хотіли зупинити роботу волинського підприємства
12 грудень, 2013, 12:09