У Луцьку відбувся перший півфінал ліги КВН «Волинь»

У Луцьку відбувся перший півфінал ліги КВН «Волинь»
Перші три сходинки півфіналу Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» поділили «Аварія» з Рівного, «КабМін» з Тернополя та «Пазітів» зі Львова. Вони предсталятимуть своїм міста у фіналі ліги.

Чергова гра квнщиків відбулася 3 березня у переповненій залі Палацу учнівської молоді.

Жарти оцінювали шестеро п’ятеро членів журі - екс-кавеенщик (команда "Привокзальна дітвора") Андрій Лев, соліст гурту "ФлайzZzа" Андрій Тимчук, головний редактор газети «Сім’я і дім» Андрій Собуцький, заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль, учасник і переможець телевізійного шоу "Пекельна кухня" Юрій Кондратюк. Незмінним ведучим був Андрій Зубенко.

Гра складалася з чотирьох конкурсів – візитки, розминки, відеоконкурсу та музичного епізоду.

Під час візитки членові журі, лідерові гурту «ФлайzZzа» Андрієві Тимчуку команда «Острів Свободи» з Хмельницького презенетувала величезний букет квітів – квнщики пожартували, що це привітання з 8 березня.

А про іншого члена журі, переможця «Пекельної кухні» Юрія Кондратюка гумористи сказали, що він «не має проблем з дівчатами, бо добре жарить».

На грі були присутні популярні ведучі програми «Дурнєв + 1» Даша Ши та Олексій Дурнєв, до яких намагалися загравати кожна з команд.

«Колись у Луцьку жив Шопен, зараз на честь нього назвали вулицю. Цікаво, чи буде в майбутньому в Луцьку вулиця Дурнєва?», - запилати кияни з «Ех, Тамара». На що львів’яни з команди «Пазітів» відповіли: «Чи в Луцька взагалі буде майбутнє після Дурнєва?». А лучанки з «Емансіпе» заявили, що в Ковелі є вулиця Лоховського. «Хто там тільки не жив», - пожартували вони.

Трохи жартували і про луцькі універи. «Аварія» з Рівного вважає, що "студентів ВНУ ще з першого курсу вчать брати взятки в політесі". А гумористи з Хмельницького пожартували, що сесія луцькому політесі коштує, як чотири роки навчання у Гарварді.

У відеоконкурсі чи не найбільші аплодисменти зірвали лучанки з команди «Емансіпе». У своєму ролику дівчата обіграли тему кохання, а потім взагалі заявили, що «8 березня – день рабства».

Сподобався слухачам і «Аварійний» ролик про міліціонера.
За балами журі, перше місце зайняла команда «Аварія», випередивши всіх за сумою балів. Також у фінал потрапили тернопільський «КабМін» та львівський «Пазітів»

За словами організаторів, наступний півфінал ліги КВН «Волинь» відбудеться 7 квітня.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна гра!!!Київська "Ех, Тамара" і наш "Емансіпе"- безтолкові команди!!!
Відповісти
ну незнаю, осбисто мені сподобались всі без виключення команди, оскільки всі виступили достойно і на рівні!!!! не завжди всі виграють! Одним щастить іншим ні!
Відповісти
У Києві "Ех, Тамара" "рве" зал на шмаття. У Луцьку глядач також потихеньку призвичаївся до їхнього стилю. Можливо на виступі позначилася відсутність провідного актора. "Емансіпе" "рванули" тільки відеоконкурс. Але, як я зрозумів, у них немає фізичної можливості часто збиратися для репетицій...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся перший півфінал ліги КВН «Волинь»
05 березень, 2012, 08:04
Перші дані exit-poll з Росії
04 березень, 2012, 20:19