«Ми вас чекаємо, катувань не буде», - головний міліціонер Волині активістам Євромайдану

«Ми вас чекаємо, катувань не буде», - головний міліціонер Волині  активістам Євромайдану
Начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук через інтернет звернувся до чотирьох активістів Євромайдану - Ігоря Гузя, Володимира Бондаря, Миколи Собуцького та Богдана Шиби – аби ті прийшли до міліції й отримали Повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Відповідне відеозвернення Терещука опубліковане в інтернеті у четвер 12 грудня.

«Є мирні маніфестації. Вони проходять на території Волинської області. Міліція забезпечує порядок. Сьогодні заявка – ходіть, ми вас супроводжуємо. Були біля нас мітинги – нема питань. Але ніхто нікому не давав права порушувати закон під час проведення мирних маніфестацій», - заявив Олександр Терещук.

«Нами порушено три кримінальні провадження: це блокування державних органів і органів самоврядування, це грубе порушення громадського порядку…», додав Терещук.

Він повідомив: «Шести чоловікам підготовлені підозри. Двом із них вони оголошені. Інші зараз знаходяться невідомо де. Але міліція їх шукає для того, щоб вручити підозру».

«Я хотів би звернутися до них: приходьте до міліції, ми вас чекаємо. Ніяких репресій тут не буде, катування не буде. Вам будуть вручені підозри, і дальше буде законний порядок. А суд прийме відповідне рішення», - запевнив начальник обласного управління МВС.



Нагадаємо, у волинському відділенні Штабу національного спротиву заявили, що проти Ігоря Гузя, Майї Москвич, Сергія Григоренка, Володимира Бондаря, Миколи Собуцького та Богдана Шиби порушили кримінальні справи за "хуліганські дії, пов'язані з наругою над портретами президента Віктора Януковича". Це євромайданцівці назвали політичними репресіями проти активістів Євромайдану, політиків і учасників акцій протесту.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ПЕРЕСЛІДУВАННЯ АКТИВІСТІВ ЄВРОМАЙДАНУ У ЛУЦЬКУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это все перечисленные "особы" враги КПУ и Украины - их на нары!!!
Відповісти
пр і каКановічів на їх же нари.
Відповісти
Правильно робить міліція. Порядок повинен бути
Відповісти
за стабільність.ми за мир во всьом мирє.щоб труженікі спокойно працювали нєкоториє балаболи должни сідєть..
Відповісти
За що боролись - на те і напоролись!
Відкриті заклики до захвату адмін-будівль тягнуть кримінальну відповідальність! Орати треба було меньше, а Бондарю ще і 2004-й пригадати, теж саме робив з Вітівим, Шибою і юним Гузем! Dідповідати за дії потрібно!!!
Відповісти
Овва, яка грамотне запрошення: "катувань не буде". Це ж треба так! Геніально! Таке може сказати лише типовий мент в найгіршому розумінні цього слова.
Відповісти
А що типові "прикольно" кажуть - так їм і відповідають! Ви ж на кожному кроці валаєте: катують, катують... от вам і відповідь, що не зрозуміло?:)
Відповісти
А на столі в міліціонера теж стоїть портрет.
Відповісти
всі перечислені особи герої!
Відповісти
пан головний міліціянт ще не вірить у перемогу майдану, не боїться "справедливого суду" який скоро настане, і вся підноготна вийде наружу, і також принесуть "підозри" і запросять до чесного європейського суду, де не буде кума ні свата, і хабара не буде кому дати, а люди спитають, на яку таку зарплату такий будиночок і така машинка?
Відповісти
Що ви мелете?:) Який європейський суд?:) Ви вірите що в найближчі 20-ть років Україну приймуть у Євросоюз?:)))Чи в нас при зміні ЛЮБОЇ влади змінеться правосуддя?:) Кожне буде судити у сторону "правлячих"! Ви в Україні - не забувайте!!!
Відповісти
якщо я мирно крикну "геть міліції" як швидко мені чекати підозру і суд?
Відповісти
А ти йди і спробуй, щоб сумніви і догадки не мучили, а потім розкажеш!:)
Відповісти
На владу Бог зіслав одур .Не марно на майдані кожен день моляться.Вони що не зроблять-все проти себе.Влада ніяк не второпае що дні іі пораховані.
Відповісти
Як гарно попередив:"Катувань не буде".Значить є!?Відчувається тягар декількох дипломів...
Відповісти
В курсі.
Відповісти
Всі вони 11 грудня були в сесійній залі облради в першій половині дня, а з другої половини дня вже їх автивно шукають?
Відповісти
Шановний пан Терещук не тим займаєтесь,чим треба. Прикро, що міліція кришує бандитську владу. Ганьба такій міліції. Цікаво, чи так би оперативно зреагували Ваші працівники, якби звичайна людина до вас звернулась з якоюсь бідою. Думаю,що ні, спустили б по тормозах.Ось тому і не поважає вас народ.
Відповісти
Де кримінальна справа за 351 ККУ проти "друзів" Клімчука? Де кримінальна справа за тією ж статею проти працівників міліції, які блокували доступ депутатів до приміщення облради? Де кримінальне провадження за фактом блокування доступу до приміщення облради гомадянам працівниками міліції? Де перевірка, за фактом використання приватних перевізників (зняття з рейсів) на Рокині та інші маршрути? Проелік безмежний, але правоохоронці на волині - прибічники влади янучар!
Відповісти
Це правильно! Мусить бути порядок, встановлений чинним законодавством України. Скоїв злочин - відповідай!
Відповісти
скоїв злочин - відповідай! Але перед тим, як притягнути до відповідальності ОБОВЯЗКОВО подивитись чи це не кум, сват,брат,родич,член правлячої партії, і другіє нужниє люді! БО БІДИ НЕ ОБЕРЕШСЯ!!!
Відповісти
Чому ж тоді жоден хто поставив забор як китайська стіна чи побудував маєток на 300 м кв не сидить, чому не спитають де гроші на це взяв
Відповісти
Захотілось покричати біля будівлі ОДА і вже кримінал, а якщо жуйку виплюнути....? На Київському майдані немає туалетів. А можна в ОДА сходити? Це державна власність? народна? чи вже приватизована? Якщо народна значить можна....і покричати.
Відповісти
мiлiцiя з народом,
а мусара з уродом
Відповісти
Извините подвиньтесь, да за все в этой жизни рано или поздно отвечать придется,ревалюцианеры блинн...
Відповісти
Останні новини
«Ми вас чекаємо, катувань не буде», - головний міліціонер Волині активістам Євромайдану
12 грудень, 2013, 20:20