На вихідні влада готує масштабну провокацію в Києві, - Яценюк

На вихідні влада готує масштабну провокацію в Києві, - Яценюк
У Києві в суботу та неділю влада може влаштувати масштабні провокації проти Євромайдану, - каже лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

У коментарі "Радіо Свобода" він сказав, що влада звозить людей до Києва, щоб розпочати громадянський конфлікт, "вводити надзвичайний стан, вводити війська, вводити "Беркут", розганяти Майдан", - пише Українська правда.

"Це новина, на яку ми маємо дуже серйозні підтвердження, і ми не дамо можливості це зробити Віктору Януковичу", - заявив Яценюк.

А "Дзеркало тижня" з посиланням на джерела в РНБО повідомило, що керівництво країни поставило перед Міністерством оборони завдання забезпечити на вихідні 14-15 грудня харчування (польові кухні, їдальні), розміщення і забезпечення паливом 200 тисяч цивільних, які повинні прибути до Києва для участі в альтернативних масових заходах на підтримку президента Віктора Януковича.



Раніше опозиціонер Геннадій Москаль заявив, що керівництво СБУ планує провокації щодо учасників Євромайдану та залучає до цих спецоперацій фахівців із Росії. Однак у СБУ назвали ці заяви провокацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переляканий Яйценюк тільки і може що лякати всіх і скиглити! А що запропонував людям на майдані? Ми зробимо те-то, ми забезпечимо..., ми побудуємо... Де це все? Тільки владу "геть" і все? А далі, де ваш шлях і план розвитку України???!!!
Відповісти
це зараз ти скиглиш, бо боїшся, бо, в першу чергу владу геть, бо це не влада а суцільна банда!
цікаво, а де зараз влада і який в неї план розвитку? в мутний союз? бити мирних?
от ж бо, поперше геть владу, а потім розберемся!
Відповісти
так ти і людей "лікуєш". Спочатку розріжемо, а потім розберемося?
Відповісти
колись да, вчитись на комусь було потрібно
Відповісти
Оце на таких "лікарів" треба заводити кримінал і садити! Ці "лікарі" та їх "вождь" Тягнибок, не перед чим не зупиняться!!! Це жах для країни - люди з таким міркуваннями!!! А це все "Свобода", їх нутро! Ох наплачетесь з такими "вождями" ще людоньки!!!:(
Відповісти
та яке там нутро, комсомольське. це ж кишенькова група ПР у якості страхопудала.
Відповісти
не чеши пургу!!!!

Відповісти
Білн, ото вже вміють лякати людей? Запропонували б програму розвитку чи відновлення країни? Конкретну кандидатуру, яка б спасла, як каже апазіція, нашу державу від бандитів. А то горланять та й все.
Відповісти
Що Яценюк вже вс...ся з переляку?Тобі людей можна збирати,а іншим ні?:)
Відповісти
Останні новини
На вихідні влада готує масштабну провокацію в Києві, - Яценюк
13 грудень, 2013, 08:33