У Ковелі бракує трактористів

У Ковелі бракує трактористів
У Ковелі житлово-комунальним підприємствам не вистачає людей, які б виконували обов'язки трактористів та водіїв вантажівок.

Про цю проблему 12 грудня під час засідання виконавчого комітету розповів начальник відділу комунального господарства Олександр Балак, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Зі слів чиновника, зима цього року не застала Ковель зненацька. Житлово-комунальні господарства достатньо заготовили піщано-соляної суміші, підготували транспортні засоби для розчищення снігу.

Олександр Балак зазначив, що відремонтували посипочну техніку на 95%. Однак немає робітників, які б на ній працювали.

«У центрі зайнятості є достатня кількість людей, які отримують допомогу, але працювати не хочуть йти. Є проблеми з трактористами, водіями вантажних автомобілів та грейдерів», - розповів він.

«Аби регулярно виплачували зарплату і постійно працювали комунальні підприємства, то не було б кадрових питань», - відреагував на інформацію Ковельський міський голова Олег Кіндер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комунальні підприємства, відрижка совка, там працюють алкаши і жіночки які хочуть якось докалатати до пенсії. Робота яка виконується - нульова, оплата - також панти. Керівництво - жирує, люди платять за повітря. Мазнули, тернули, заліпили, на відчепись...
Відповісти
Останні новини
У Ковелі бракує трактористів
13 грудень, 2013, 12:37