Як Луцьк гулятиме на Новий рік та Різдво. АФІША

Як Луцьк гулятиме на Новий рік та Різдво. АФІША
Цьогоріч новорічно-різдвяні святкування, які організовує або до яких долучається Луцька міська рада, стартують 19 грудня.

У день відзначення святого Миколая, одного із найбільш шанованих слов’янами святих, - повідомили у прес-службі мерії.

Цього дня організують акцію «Миколай пам’ятає про всіх». О 16:00 на Театральному майдані міста відбудеться театралізоване свято засвічення новорічної ялинки міста.

Окрім цього, 19 грудня міський голова зустрінеться з творчо-обдарованими дітьми з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які знаходяться у складаних життєвих обставинах.

У навчальних закладах міста для учнів організовуватимуться новорічні ранки, тематичні різдвяні свята.

Традиційно для лучан та гостей на Театральному майдані міста будуть організовані міжнародний етнофестиваль «Різдво у Луцьку», міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!», дитячий святковий фестиваль «Зимова казка – 2014».

Під час новорічно-різдвяних заходів на Театральному майдані міста триватиме святковий ярмарок.

Для школярів та вихованців дошкільних навчальних закладів у бібліотечних закладах організовуватимуться виставки на новорічно-різдвяну тематику, конкурси малюнків, народознавчі години, літературні свята та інші святкові заходи, відвідування школярами музеїв, бібліотек, театрів, інших закладів культури, ряд спортивно-масових заходів.

Під час новорічно-різдвяних свят, в тому числі, у новорічну ніч працюватиме міський комунальний, громадський пасажирський транспорт.

«Наше місто оживе у святковій ілюмінації, красуня-ялинка, прикрашена новорічними іграшками, Дід Мороз та Снігуронька подарують лучанам та гостям міста незабутні враження й піднесений настрій», - кажуть в мерії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до сраки святкування 1- люди; 2- досить милити очі; 3- мівіна вже остогидла- вуха обвисли або робить щось задля народу або геть.... кому треба та ялинка коли люди живуть незнаючи що буде завтра, кому треба невідомість від влади яку??? вони обрали, що наразі крутить... зараз вони з народом а влада скаже раком і всіх поставлять раком ((((((
Відповісти
Останні новини
Як Луцьк гулятиме на Новий рік та Різдво. АФІША
13 грудень, 2013, 17:30