Стали відомі перші кандидати на виборах депутата Луцькради

Стали відомі перші кандидати на виборах депутата Луцькради
У Луцьку розпочався процес проведення партійних конференцій для висунення кандидатів в депутати на проміжних виборах до Луцької міської ради 12 січня 2014 року.

Сьогодні, 13 грудня відбулися партійні конференції чотирьох партій.

ВО «Свобода» висунула кандидатом в депутати Луцької міської ради помічника народного депутата Миколу Федіка.

Українська республіканська партія – заступника голови правління благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірину Констанкевич.

Партія зелених України делегувала представляти свої інтереси на виборах громадську діячку Ольгу Бузулук, яка працює у Луцькій міській раді, але зараз перебуває у декретній відпустці.

Партія регіонів висунула кандидатом директора Торчинського м'ясокомбінату Валентина Синельникова.

Також у понеділок має відбутися конференція партії «Трудова Україна». Як повідомляють джерела ВолиньPost, там думають висунути кандидатом Світлану Гущенко, яка колись була головою Луцької міської територіальної виборчої комісії.

Нагадаємо, у Луцьку відбуваються проміжні вибори до Луцької міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №5 (район вулиці Львівської).

Потреба оголосити проміжні вибори виникла у зв’язку зі смертю депутата Андрія Калахана (ВО «Свобода»).

Голосування відбудеться 12 січня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Округ Свободи! Вічна пам`ять тобі Андрію.
Відповісти
ВО "Сволота" пролетить з тріском.
Відповісти
А що багато бобла підготували на округ?
Відповісти
ригінальний комент.значить все нормально буде
Відповісти
було б добре!
Відповісти
Ну Палиця уже по 150 гривень виділив.
Відповісти
300 тисяч на окуруг він виділив! А, розбийте це на 5000 виборців!
Відповісти
Воу-воу, медіа-магнат надпопулярного™ луцького™ пабліку™ ВК™ тепер експерт в області політичної аналітики? Дитино, осядь і пость далі пікчі.
Відповісти
Звірятам із зопарку. Слабо ціните вашу "демократію". Не 150 і навіть не 300 тис., а більше 20 млн. за 2013 рік для Луцька і Луччан!!!!!!!! Це - реальна благодійність і тисячі вдячних жителів нашого Рідного міста. І коли вже наш народ буде оцінюватилюдей за дії, а не за цвірікання на паркані?????
Відповісти
Ти хотів сказати "для Луцька і Луччано!!! Лакі"))) математтик. з Нафтогазу взяв 20 млрд. народних грошей, а дав 20 млн. Давай я заберу в тебе 1000 грн, а дам 10 грн. будеш мене хвалити за реальну благодійність)
Відповісти
Не согрішиш - не розкаїшся, не розкаїшся - не спасеним будеш! Не вкрадеш - не матимеш чим ділитись! Благодійники в нас бачу від лихого!
Відповісти
Ось нехай і займається благодійністю! А дочого тут по літика! Нафіга ішло у ВРУ, його практично немає на засіданнях! Значить для нього ВРУ потрібна для заробляння бабла! І тепер ще цю суне щоб У Луцьку постійний плацдарм зробити! Потрібен порядок в країні! А щерез такиш тушок маємо партію регіонів та диктатуру, побиття дітей, і напрямок на Азіопу, так що нехай засуне свої 20 міліонів в одне місце! Палиця доречі перша "тушка" в історії України. А такі як ти за 1 грн матір продаси!!!
Відповісти
І багато добра тобі Вітів накричав? Чи старим, хворим, інвалідам?? Коли ми навчимося дякувати, за те хтось добро робить. А Бондар, Шиба, Гузь і іже примазавшиєся...з якої вигоди горланять!!!!Не знаєте - всі добре знають. Зло породжує зло, добро - добро. Тому всім, хто дає - "вам воздасться".
Відповісти
Та скільки ж ви будете міряти грошима?! Невже ви не розумієте, що Палиця купив вас як поміщик маєток разом з кріпаками, а т.зв. "благодійність" - то лиш благоустрій власної території і подачка холуям взамін за продану совість та гідність... щоб не ремствували на пана, то нічого, що він продає тепер нашу свободу, не працюючи і не голосуючи за майбутнє та благо своїх виборців, не забуваючи про своє благо (добряче заробив на останніх подіях)Євросоюз для себе він уже має! А ви човпіться собі тут...
Відповісти
Останні новини
Стали відомі перші кандидати на виборах депутата Луцькради
13 грудень, 2013, 18:52