Партія регіонів назвала активістів луцького Євромайдану звичайними хуліганами

Партія регіонів назвала активістів луцького Євромайдану  звичайними хуліганами
У Партії регіонів на Волині переконані, що шестеро активістів Євромайдану у Луцьку, яких підозрюють у кримінальних злочинах – не «жертви політичних репресій» а звичайні хулігани.

Заява про це з’явилася на сайті Волинської обласної організації Партії регіонів

У заяві йдеться:

«Прикривання протестами та революційною місією не дозволять провокаторам уникнути відповідальності, яку передбачає Закон. Після вакханалії, яка відбувалася у стінах Волинської обласної ради за участі «мирних» протестувальників під проводом містечкових опозиціонерів, наразі ведеться досудове розслідування за трьома статтями Кримінального Кодексу України.

Попри заяву про мирні мітинги, самі ж мітингувальники порушили оголошений формат і в грубій та варварській формі вдалися до пошкодження державного майна та перешкоджання роботі державних органів. Після того, як правоохоронці вручили їм повідомлення про підозру у скоєні правопорушень, революціонери і месники відразу ж перекваліфікувалися у жертв.

Втім, незважаючи на вміння перевтілюватися і виправдовувати свої вчинки так званою благородною місією, ми впевнені, що винні відповідатимуть згідно з чинним законодавством. Називати себе мітингувальтником - не означає ламати та нищити речі і прикривати натовпом скоєні правопорушення. Це означає висловлення власної позиції у формі, яка не ображає честь та гідність інших громадян.

Прикро, що сподіваючись на безкарність окремі громадяни дозволяють собі робити це у вкрай нецивілізованій та грубій формі. Досвід демократичних країн яскраво демонструє, що жодна мета не може бути виправдана протизаконними засобами, як на це сподівалися ті, хто порушував Закон.

Ці люди називають себе «жертвами політичних репресій» влади, хоча все значно банальніше. Вони звичайні хулігани, які повинні понести передбачену за подібні вчинки відповідальність».

Нагадаємо, шістьох активістів Євромайдану – Ігоря Гузя, Майю Москвич, Сергія Григоренка, Богдана Шибу, Миколу Собуцького та Володимира Бондара підозрюють у вчиненні кримінального злочину за трьома статтями ККУ – статтею 295 (Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку), статтею 296 (хуліганство), і статтею 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ПЕРЕСЛІДУВАННЯ АКТИВІСТІВ ЛУЦЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони тільки й вміють те, що ображати власний народ... Краще б дивились за своїм бидлівським 5 % електоратом з алкоголіків і тітушок... Навіть не дувуюсь, всім і так все ясно... Просто люди терпеливі!
Відповісти
А яким вже елеХторатом може "похвалитися" оппа - бидлотою, що загадила весь центр НАШОЇ столиці (неменші алкоголіки і провокатори)?! Про відсотки цього "цінного продукту" побачимо на виборах! Хіба з таким баченням один одного ми зможемо прийти до розумного консенсусу і примирення в ім"я України?!
Відповісти
шістьох активістів Євромайдану – Ігоря Гузя, Майю Москвич, Сергія Григоренка, Богдана Шибу, Миколу Собуцького та Володимира Бондара підозрюють у вчиненні кримінального злочину за трьома статтями ККУ

хотіли засвітитись! засвітились :)
Відповісти
Є два варіанти отримати заповітне - хочу. Якщо хочу грошей, то в одному випадку маю шанс заробити працею, а в іншому - грабежем. Мотив - єдиний, а ось спосіб реалізації різний.Від легального до кримінального. Так і тут. Право на мирний мітинг нівелювалося кримінальними проступками. Закон - один для всіх. Чи не так?
Відповісти
Керівники-бузотьори про відповідальність не думали!
Відповісти
партія регіонів нажаль втратила себе як партія, то ж може говорити все що заманеться!
Відповісти
Ще один Тягнивбок вишукався. Невже у Львівському меді одних баранів тримають?
Відповісти
Лузери-шлепери І. Гузь, Б. Шиба, М. Собуцький та В. Бондар (про інших нічого не знаю!) знову порішили засвітитись на владному Олімпі! На що ви здатні Волинь уже бачила, а тому скільки б ви не "гралися в друзів народу" - віри вам не було і не буде!!! А закон хоч і суворий, але він закон - один для всіх і відповідати доведеться!!
Відповісти
Ні, це я називаю ПР - хуліганами!
Відповісти
опозиція опозорила себе, і відповідати по закону. Ніхто не має права знімати законну владу тим більше що обрана вона сходом України. тому мене не здивує якщо пр переможе на наступних виборах.
Відповісти
Найбільше хуліганів,злодіїв і порушників закону в самій Партії регіонів. Це вони розікрали Україну, побили мирних учасників Євромайдану,під колесами "мажорів" гинуть люди.
Відповісти
НЕ ЗВЕРТАЙТЕ НА КОМУНО-РИГОБИДЛОТТЯ УВАГУ,НЕХАЙ ПИШУТЬ.
Відповісти
Останні новини
Партія регіонів назвала активістів луцького Євромайдану звичайними хуліганами
14 грудень, 2013, 15:45