Антимайдан розійшовся

Антимайдан розійшовся
У Києві завершився Антимайдан, який зібрала Партія регіонів.

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов оголосив зі сцени на Європейській площі про закінчення мітингу, - пише Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Мітинг на центральній Європейській площі в Києві Партії регіонів закінчується", - сказав Єфремов.

"Ви завтра приїдете додому, у вас буде трохи часу відпочити, в понеділок ви будете на своїх робочих місцях... Чесно розкажіть, що ви тут почули і яка думка побутує у столиці нашої країни", - сказав він, звертаючись до учасників акції.
Учасники провладного мітингу почали активно розходитися ще задовго до офіційного закінчення акції.

Основна частина мітингувальників попрямувала в Маріїнський парк, ще кілька сотень людей попрямували вниз, у бік Поштової площі.

Також, за свідченням журналістів "Громадського ТБ" біля станції метро "Арсенальна" утворилася тиснява.

У той же час зі сцени на Європейській площі раніше в суботу регіонал Михайло Чечетов зачитав резолюцію, в якій оголосив, що провладний мітинг "Збережемо Україну" буде безстроковим.

Пізніше прес-служба Партії регіонів поширила повідомлення, що "безстроковий мітинг ПР продовжиться у Маріїнському парку столиці".

 Фото Дмитра Ларіна
Фото Дмитра Ларіна

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
безстроковий майдан розійшовся 0-О це вже не смішно))
Відповісти
А куда это разошлись суровые люди которые *кормят всю Украину*? Ефремовы и прочие чечетовы за воскресенье не платят что-ли?
Відповісти
вони за ідею стояли))))))))))))))
на сцені активні, під ними - пасивні ;)
Відповісти
Ну если идея *ча-ча-ча мы - за януковича* тогда да, согласен.
Відповісти
На сході і півдні України,у понеділок ніхто не стоятиме,як ухкав павіан чьєчьєтаф,возлє станка - поголовний будун,біля станка всі лежатимуть!Це ж треба за один день 500 гривень пропити.Так-так,якраз - пропити,послати пошепки кукловодів на х...,оправдати себе,приблизно:"А чьо/шо,хоч Кієф пабачілі/увідєлі,вот только замерзли,как сабакі.Ну і куй сним,счас сааґрєємса".Всі ,доречі,бачили знімки,як після "підтримки",нещасні люди по ожеледиці і брудові спускаються стежкою по домівках.Чомусь єфрємавф і мавпи чєчєтаві серед них нема.І ганька с лєнкай бандарєнкай,також не повели антилоп до своїх кріпацьких автомобільчиків.Справді,шкода людей і соромно.
Відповісти
А ви сфоткайте бруківку на Євромайдані, який там сморід, срач, антісанітарія...бубуїни там живуть!!! Приїдуть додому у Львів, Франківськ, Тернопіль... а вам пенсії, зарплати, стипендії - фіг!!! Хай Кличко з Яйценюком і Тягнибоком вам виплачують!!!
Відповісти