Викрили тендерну оборудку на 300 тисяч гривень

Викрили тендерну оборудку на 300 тисяч гривень
Луцька фірма подала на розгляд тендерного комітету неправдиві відомості про склад працівників, завдяки чому виграла тендер й отримала на рахунок 300 тисяч гривень бюджетних коштів.

Про це повідомляє УПМ ДПС у Волинській області.

Керівництво цього приватного підприємства переконувало, що спроможне забезпечити інвентаризацію земель несільськогосподарського призначення одразу у трьох районах Волині.

Однак, правоохоронці встановили, що жодні із зазначених у тендерних угодах польові роботи фірма не проводила.

Більше того, як свідчать матеріали справи, посадовці приватного підприємства навіть наміру виконувати взяті зобов’язання не мали. Тому й подали на розгляд тендерного комітету неправдиві відомості про склад працівників підприємства.

Кваліфіковані «геодезист» та «землевпорядник» насправді не мали відповідної фахової підготовки. Один із цих «спеціалістів» на той час навіть не перебував у трудових відносинах із фірмою.

Однак поданий кошторис запланованих робіт у тендерному комітеті підтримали. Відтак, посадовці приватного підприємства отримали 300 тисяч гривень державних коштів.

Порушена кримінальна справа за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 КК України.

Розслідування кримінальної справи здійснює прокуратура міста. Луцька.

Співробітники відділу податкової міліції Луцької ОДПІ увійшли до складу слідчо-оперативної групи для подальшого оперативного супроводу справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Викрили тендерну оборудку на 300 тисяч гривень
05 березень, 2012, 10:55