Спортсменам обіцяли по 1 тисячі гривень за бійки на Євромайдані

Спортсменам обіцяли по 1 тисячі гривень за бійки на Євромайдані
Спортсмени, звезені в Київ на Антимайдан, масово відмовились вчиняти криваві провокації на Євромайдані.

Вони за власний рахунок вирішили роз’їхатися по домівках, – пише Радіо Свобода.

Хлопець на ім’я Руслан, який просив не називати його прізвища, розповів виданню, що організатори поїздки обіцяли по 1000 гривень кожному, хто спровокує бійку на майдані Незалежності. Утім, хлопці відмовились від цього плану, коли побачили Євромайдан на власні очі.

Руслан працює бухгалтером на заводі та тренує дітей заняттями з боксу.

«У нас на Черкащині це зараз інформація номер один, що на мітингах в Києві можна легко заробити гроші. До такої міри вантажать автобуси, що нема вже куди сісти. Бажаючих заробити більше, ніж місць», – зазначив хлопець.

«Я вже не вперше їду, щоб заробити. Вже стояв у Маріїнському парку. Цього разу нас був автобус – 30 людей, всі чоловіки здорові, з них нас 11 спортсменів. Організовує нас місцевий Звенигородський депутат від Партії регіонів», – додав Руслан.

Розповів і про «розцінки» антимайданцвців: «Хто стоїть зранку і до третьої дня (це в основному пенсіонери) – то це 100 гривень. А молодим хлопцям платять до 300 гривень, стояти треба з 8-ї ранку до 8-ї вечора. Дуже багато їдуть алкашів, бомжів, безробітних. Дуже багато малолітніх студентів. Їх автобусами прямо з-під ПТУ забирають».

Хлопець зауважив: про те, що мав вчиняти бійки на Євромайдані, не знав: «Ми думали, що ми просто стояти їдемо. Вже на під’їзді до Києва, на Одеській площі зайшов «старший» в автобус і сказав: «Хто сьогодні буде робити «кіпіш» на Майдані, то тим буде тисяча при любих і ще ми добавимо, якщо все вдасться». Потім нам занесли в автобус ящик горілки і бутерброди, і сказали «Щасливого дня!»

Так, «завдання» полягало у провокуванні учасників Євромайдану на бійку. «А тоді за нас мав заступитися «Беркут». Типу, що ми прийшли по-людськи, а вони з нами так. Нам казали «Беркут» вмішається, вас там геть не буде видно, вас одразу заберуть». Ми підійшли до Євромайдану, подивились скільки людей на ньому стоять – і дуже багато людей відмовилось це робити», – зазначив Руслан.

Мовляв, на Євромайдані хлопці теж є. А декому не сподобалася «ціна» на провокації. «Ми подивились, зробили висновок. І майже всі поїхали додому. Більшість уже вдома. Своїм ходом, на автобусах, потягах», – підсумував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну взагалі вже преса пише поаний бред.
Відповісти
Шановні журналісти!Ви хоч перевіряєте те що пишете?Чи ВП вже скотилося до жовтої преси?Хлопчики-тітушки за 300 гривень починали бійки,а за тисячу кожному якби їм хтось заплатив там би таку банду назбирали,що жоден беркут би не спас.Я колись вже з такими спілкувалася.Це переважно футбольні фанати з ультрас.Їм комусь(будь-кому) морду набити в кайф.Вони навіть іноді просто так,після матчів для того щоб як вони говорять розслабитись устраюють бійки.Да і спортсмени зараз особливо не жирують.Я вже помітила,що зараз сама преса(проплачена) різну провокаційну інформацію пише щоб людей налякати та посварити між собою.Ця стаття,це проста провокація ВП.
Відповісти
а нащо їм щось перевіряти мені соромно за таку пресу ганьба вам журналюгі других слів у мене немає. Ви тільки ще більше наколюете ситуацію
Відповісти
Чергова качка журналюг...
Відповісти
як ви вже надоїли своею брехнею вам несоромно самім за себе ?
Відповісти
взагалі ще розказала радіосвобода!
http://www.radiosvoboda.org/content/article/25200979.html
Відповісти
і що далі? на заборах теж дещо пише то що ?
Відповісти
це одні з небагатьох які розказують правду!!!
недаремно їх блокують і намагаються взламати!
Відповісти
а во і ще почитайте!
і подумайте чи варто туди їхати!!!
http://politica-ua.com/kazhdogo-privezennogo-na-stolichnyj-antimajdan-obmanuli-na-500-grn/#comment-17399
Відповісти
підтверджую, бачив і спілкувався з такими, їх там багато. але бояться майдану і ховаються з пивом у підворотнях.
Відповісти
Останні новини
Спортсменам обіцяли по 1 тисячі гривень за бійки на Євромайдані
15 грудень, 2013, 08:40