Руки геть від активістів Євромайдану, – свободівець

Руки геть від активістів Євромайдану, – свободівець
За вказівки з центру на Волині розгортається кампанія залякування, а проти активістів Євромайдану відкривають кримінальні провадження за надуманими підставами, – вважає голова секретаріату волинського осередку ВО «Свобода» Микола Федік.

Про це свободівець заявив під час народного віча «Революція Гідності» на Театральному майдані в Луцьку у неділю, 15 грудня.

«Режим Януковича розпочав репресії проти громадян, які відважилися не мовчати проти бандитських дій влади», – зазначив Микола Федік.

З його слів, натомість досі не покарали жодного причетного до побиття мирних протестувальників у столиці.

«Щоправда, влада вже намагається знайти «стрілочників», під тиском українців вона захиталась і починає «зливати» своїх. Хотів би застерегти й місцевих правоохоронців: якщо вони й надалі переслідуватимуть активістів акцій протесту, їх може спіткати така ж доля. Рано чи пізно «Сім’я» їх теж «зіллє», як непотріб. Тому закликаю: «Руки геть!» від активістів Євромайдану!», – заявив у своєму виступі Микола Федік.

Свободівець розкритикував Режим Януковича та Партію регіонів за те, що намагаються організовувати проплачені Антимайдани, звозять до столиці бюджетників, у тому числі з Волині.

«Але останні події показали штучність таких мітингів. Навіть за гроші ніхто не хоче стояти за Януковича і Партію регіонів. Замість обіцяних сотень тисяч вони зібрали лише тисячі, оголосили свою акцію безстроковою, проте вже за кілька годин і вони розбіглися, залишивши після себе сміття, яке, мабуть, і символізує теперішню владу», – наголосив голова секретаріату волинської «Свободи».

«17 грудня Янукович планує продати Україну в Москві – в обмін на гарантії свого правління та можливості любуватися золотим унітазом у Межигір’ї. Нація має бути готова до такого сценарію, маємо захистити себе! Жодні провокації та силові сценарії розправи нас не зламають і не залякають. Янукович помилився, коли подумав, що Україною можна керувати, як Росією чи Білоруссю», – вів далі Микола Федік.

«Активність громади не зменшується. В українців прокидається національна гордість, воля до перемоги, яку неможливо спинити. Наша рішучість, послідовність, єдність – запорука агонії режиму. І ми його переможемо! Ми приречені перемогти, бо ми – сильна і вільна нація, нація переможців. Нація, яка тут, на Волині, зродила Армію Нескорених – УПА!» – підсумував свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ляпотіти язиком - не мішки з піском... Ферштеєн?
Відповісти
Перемоги тобі!розумну непродажну молодь вперед!
Відповісти
Саме така молодь,цвіт української нації, має взяти владу в свої руки,їх згуртував майдан вони нове покоління незалежних українців, вони немають за плечима совєтского багажу, а наше завдання їх підтримати та допомогти здолати банду.
Відповісти
Справді я був на майдані в Києві , результатом цієї революції має стати нова платформа побудови відносин влади та громади з новими координатами цінностей і це спроможня збудувати молодь а не старі нафталінові екс політики.
Відповісти
завтра о 9 годині по вул.Шевченка прислужники цього режиму почнуть судилище над молодими лідерами ми лучани маєм зібратися і висловити своє обурення і показати цим слугам що нас багато і час їм забиратися з Волині. Недопустимо репресій на Волині.
Відповісти
Буду голосувати за кандидата до міськради Миколу Федіка. Безплатно! Тому що видно хлопець розумний і не з полохливих. Тут декого судити збираються за революцію. А йому хоч би що. Вперед, козаче! Удачі тобі!
Відповісти
Класно сам собі коменти пишеш)
Відповісти
Е-е, то не він, то я. А за тебе не голосуватиму, хоч і на Сірка прізвище поміняй, бо ти некультурний. Брись під стіл.
Відповісти
ха хто це такий? нова людина в політиці?
Відповісти
Добре бути патріотом на зарплату
Відповісти
Скажіть у кого 7 денний 14 годинний робочий день за середня з/п по Луцьку?
Відповісти
Дивлячись на яку.
Відповісти
по фейсу - чувак не бідує!
Відповісти
Гоніть цю банду,побратими,як зможете.Мочіть це бандитське бидло...
Відповісти
не пройшло і 23 дня як воно заговорило)
Відповісти
Зате як заговорив!
Відповісти
Коля не тарахти, надуманими підставами, почитай на досуге криминальный и административный кодекс, пидстави отнюдь не надуманные, как ты изволил выразится, не дури малолеткам голову. УК и АК никто не отменял.
Відповісти
Знаю цю людину, в нього є своя думка і переконання, які вміє відстоювати. За такою молодью європейське майбутнє України!
Відповісти
Останні новини
Руки геть від активістів Євромайдану, – свободівець
15 грудень, 2013, 16:53