Узбецькі Nexia витісняють з українського авторинку китайську Chery

Узбецькі Nexia витісняють з українського авторинку китайську Chery
Уряд України скасував обмеження на імпорт машин із Узбекистану - зокрема, кабмін скасував загороджувальні мита для узбецьких автомобілів, що дозволить цій країні імпортувати в Україну значно більше легковиків, які за ціною вигідно конкурують з китайськими авто.

Про це інформує ТСН.

Раніше з Узбекистану в Україну постачалися Daewoo Matiz і Nexia, які через надто низькі ціни користувалися популярністю на вітчизняному ринку. За даними AUTO-Consulting, за підсумками 2011 року було продано понад 6 тисяч 670 авто цих марок.

«Daewoo мають досить просту конструкцію. Тому їх легко відремонтувати на будь-якому СТО. Це приваблює споживачів, які розраховують на економічність в обслуговуванні при цілком хорошій якості автомобіля», - говорить начальника відділу маркетингу «Хонда Україна» Олександр Подолянко.

Із відкриттям українського ринку узбецький виробник збирається почати поставки ще однієї моделі - Lacetti, кажуть в автосалонах, які продають Daewoo.

Однією з компаній, у яких узбецький Daewoo має шанси відібрати частку на вітчизняному ринку, є китайська Chery, вважає старший аналітик ІК Dragon Capital Таїсія Шепетко.

В українських автосалонах ціни на Daewoo Matiz і Nexia стартують від 48,9 тисячі гривень та 67,9 тисячі гривень відповідно. Тоді як вартість китайських автомобілів в аналогічному класі вище: наприклад, Chery QQ продається за 50 000 гривень, а Amulet - 75,1 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, Daewoo
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україну йде похолодання
05 березень, 2012, 13:44
Узбецькі Nexia витісняють з українського авторинку китайську Chery
05 березень, 2012, 13:13