Помер волинський афганець

Помер волинський афганець
У віці 45 років помер заступник голови обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Юрій Мельник.

Мельник Юрій Романович пройшов складний життєвий шлях, йому довелось на собі відчути пекло афганської війни, після чого він активно відстоював інтереси побратимів в обласній громадській організації Української спілки ветеранів Афганістану, - повідомили в прес-службі мерії.

"Сильний духом, мужній та відважний, він завжди вражав своєю енергію та працездатністю, вмінням перейматися проблемами оточуючих, рішуче та принципово відстоювати інтереси громади, повідомили у відділі інформаційної роботи Луцькради", - кажуть в міській раді.

Юрій Мельник працював директором військово-спортивного клубу "Тайфун", був членом Громадської ради при Луцькому міському голові, заступником голови обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, нагороджений орденом "За мужність" III ступеня, медаллю "За бойові заслуги".

"Йому було лише 45. Він міг ще жити й жити. Та невблаганна хвороба забрала його від нас. Важко знайти слова, які могли б зменшити біль тих, хто втратив близьку і дорогу людину", - кажуть в муніципалітеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це часом не тренер з кікбоксингу?
Відповісти
Тренер, да. Вічна пам"ять.
Відповісти