Губернатор Волині дає «зелене світло» приватним котельням

Губернатор Волині дає «зелене світло» приватним котельням
Опалення комунальних установ Волині мають забезпечувати приватні котельні, – вважає голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Таку думку він висловив під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 17 грудня.

Зі слів Бориса Клімчука, керівникам комунальних установ потрібно припинити надіятися «на бюджет», аби вирішити проблему опалення.

«Кличте бізнес. Він будує котельні, а ви платите за тепло», – порадив губернатор Волині.

Мовляв, ця модель вже діє в області на 4 підприємствах комунальної власності. А за тепло платить держава, адже це – захищена стаття бюджету.

Тож, він порадив керівникам комунальних установ перестати думати, що вони «котельники» і поспішати «підключати» до цього приватних підприємців. «Бійтеся запізнитися», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Получив "откат" і дає зелене світло)))
Відповісти
от кого получил?
Відповісти
А я то думаю чому Башкаленко і іже снім так пилорамами цікавиться, купують брикетні, переробляють комуналку з газу на дерево і брикет. Газові котельні то пріоритет держави і Києва а перероблені на брикетні то вже не держпріоритет.
От скоро не дивуйтеся що борис і його заступник будуть ціни за брикет загинати як за газ. Ох як їх треба гнати з тих посад вже знайшли куди присосатися
Відповісти
акціонери приїдуть всерівно через трохи.главні акціонери.але ї тим копійка впаде та падати буде..а решту там пр-овців мріями будуть жити про великі пєрспєктіви і собі колись в тєму попасти та рвонути..бережіть вестибюлярний аппарат панове..ато рванути скоріш можна фізіологічно
Відповісти
Так званий губернатор нічого даремно не робить і не говорить. Кожне його слово - на вагу золота для особистих вигод. Чим більше ковельське підприємство "Кальвіс" (в якому головний бізнесмен - губернатор), продасть котлів, тим ближче ми будемо до 19-го століття, тим більше бабла впаде в його кишеню.
Відповісти
А ще Борис Петрович введуть місцевий податок на дим, як у 1918 році ввів король Румунії на теритроії приєднаної Бесарабії. І тоді будуть поліські хатки з котлами "Кальвіс", а дим з торфу і кізяків пускатимуть через вікна.
Відповісти
свободний розпил..схєма упрощєна..де свою ставить чи приватизує?опублікуйте що їхнє буде а що на київ відійде через фірми -бомжатніки.5 процентів на ригів мєсних а все туди..
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині дає «зелене світло» приватним котельням
17 грудень, 2013, 13:15