Екс-мера Луцька кличуть до суду

Екс-мера Луцька кличуть до суду
Луцький міськрайонний суд обиратиме запобіжний захід екс-меру обласного центру Богдану Шибі (на фото).

Він - один з шести активістів луцького Євромайдану, яких міліція звинувачує у вчиненні кримінального злочину за трьома статтями ККУ – статтею 295 (Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку), статтею 296 (хуліганство), і статтею 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

Також в справі фігурують Ігор Гузь, Сергій Григоренко, Майя Москвич, Микола Собуцький та Володимир Бондар. До слова, Григоренка уже посадили під домашній арешт, а для Москвич запобіжним заходом обрали особисте зобов’язання строком на 60 днів. Також два місяці вона носитиме навігаційний браслет, за допомогою якого правоохоронці завжди знатимуть, де перебуває підозрювана.

17 грудня о 15:30 розпочнеться засідання суду, під час якого оберуть запобіжний захід для Богдана Шиби.

"Сьогодні, 17 грудня, о 15:30 відбудеться судове засідання уже в справі третього активіста ЄВРОМАЙДАНУ Богдана Шиби! Закликаємо усіх прийти під Луцький міськрайонний суд (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24)", - пише в Facebook громадська діячка Марія Доманська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Залякують мєнти.Хоч Шиба і муфлон,бо хотів набрати дивідентів за счьот майдану,але за таке брати за жопу негоже.Криміналу тут нема.
Відповісти
про гнилу владу на чолі з клімчуком одне "задоволення".
Відповісти
А мені того Шибу не шкода! Його давно пора було закрити. Ви забули до чого він докерувався!? А за те що двох хлопців збив на дорозі? Він напевно навіть штраф не заплатив? Не стида не совісті в цієї людини нема! Люди , схаменіться! Кого ви підтримуєте! Да коли вже ці " можновладці" отримають по заслузі! Скільки сказано- пересказано про цю гадюку!!!
Відповісти
не двох, а чотирьох.
але справа не в тому, а в тому, що Гузя тре було менше слухати.
Відповісти
всі політики одним миром мазані. вони між собою не можуть домовитись, а люди на майдані мають щось для них же виборювати
Відповісти
Шибу не шкода зовсім,але гнила влада показує свою нездатність керувати і тримати ситуацію,чіпляючи молодій дівчині браслети-то це влада,значить боїться навіть молоденької дівчини,яка озброєна проти влади тільки своїм розумом і словом.Питання до влади:"Чому Шибу не притягують до відповідальності за набрані в кредит мільйони,дерибан міського бюджету на протязі п"яти років,а вчепилися за те,що Шиба критикує тоталітарний режим Януковича,який і без критики всім нам і в далекому зарубіжжі відомий.Кінець "імперії"Януковича неминучий!
Відповісти
Друзі всі сьогодні ідемо підтримати Шибу. До нього у всіх нас різне ставлення, але факт на лице - заберіть цих 6 людей із луцького євромайдану і ніякого майдану у нас не буде. До зустрічі біля суду! Слава Україні!
Відповісти
Боді ВОЛЮ!)
Відповісти
Волю! Мандан - здути... Празники на носі!
Відповісти
Піариться сволота, гнати таких політиків треба, а не бігати за ними. В нього немає майбутнього у нашому місті.
Відповісти
Останні новини
Екс-мера Луцька кличуть до суду
17 грудень, 2013, 13:09
Янукович полетів у Росію
17 грудень, 2013, 12:19