У Луцькраді хочуть, аби пляж у парку не заростав очеретами

У Луцькраді хочуть, аби пляж у парку не заростав очеретами
Пункт про облаштування пляжу на річці Стир у центральному парку Луцька забули включити у програму соціально-економічного розвитку на 2014-2015 роки.

Про це йшлося 17 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови, - пише Волинський інформаційний портал.

Заступник луцького міського голови Тарас Яковлев розповів про те, що наразі формується програма соціально-економічного розвитку міста на наступні два роки.

Щодо цього депутат Аскольд Пекарський зауважив, що вже неодноразово звертав увагу на стан пляжу у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Там купається чимало жителів міста, однак територія занедбана: береги заросли очеретами, а всі споруди потребують фарбування та ремонту.

«Я не бачу у Програмі, щоб на це виділялись кошти», - зауважив депутат і додав, що, на його думку, пляж лучанам потрібен.

Тарас Яковлев підтвердив, що дійсно гроші на ці потреби не планували виділяти. Тож депутат вирішив запропонувати це зробити, аби поблизу річки люди могли безпечно та корисно проводити дозвілля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виведіть манданістів і наведіть порядок... Слабо?
Відповісти
там є воїн , який не допустить. це його територія
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді хочуть, аби пляж у парку не заростав очеретами
17 грудень, 2013, 18:05