У Луцьку «горіла» нафтобаза. ВІДЕО

У Луцьку «горіла» нафтобаза. ВІДЕО
У Луцьку пожежники влаштували навчальну пожежу на нафтобазі.

Такі навчання додають досвіду щодо організації та тактики гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій на об’єктах із зберіганням легкозаймистих горючих рідин, - кажуть в прес-службі обласного управління ДСНС.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил безпеки праці при монтажних роботах на покрівлі резервуару, де знаходився бензин марки А-95, виникла пожежа.

До гасіння вогнеборці залучили вісім одиниць спеціальної пожежної техніки та 36 чоловік особового складу.

Начальник УДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук зазначив, що мета навчань досягнута – поставлені завдання рятувальники і працівники об’єкту виконали.

«Та все ж для більш досконалого вивчення таких потенційно-небезпечних об’єктів в оперативно-тактичному відношенні такі навчання будуть проводитися і надалі», – додав він.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа, ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це нафтобаза на вул. Єршова, то такі навчання було б доцільно провести у четвер, в день роботи авторинку. Може, після того, як пожежні машини застрягли б у пробці ще на кільці з вул. Карбишева, той бедлам з авторинком нарешті перенесли б за місто. Пане Грушовінчук, зруште хоч ви ту проблему з базаром! До вас прислухаються!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «горіла» нафтобаза. ВІДЕО
18 грудень, 2013, 07:00