Майже 95% луцьких маршруток «говорять», - мерія

Майже 95% луцьких маршруток «говорять», - мерія
З 261 машини перевізників Луцька лише 19 не обладнали автомобілі озвучуванням зупинок.

Про це 18 грудня під час засідання виконавчого комітету повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа.

Зі слів Середи, станом на 17 грудня лише 19 машин не мають відповідного обладнання. Зокрема, на АТП 10701 шість автобусів не мають озвучення. Втім, як зазначив представник підприємства, до кінця дня на всіх машинах озвучення працюватиме.

На ТзОВ «Санрайз» не озвучуються 4 машини, оскільки відсутнє відповідне обладнання по вині підприємства "Візор". Його мають встановити до нового року.

На Луцькому підприємстві електротранспорту «мовчать» сім транспортних засобів через відсутність обладнання та діагностику. До 20 грудня проблему мають вирішити.

Перевізники Тимощук М.С., Голубович І.А., Ореховський П.О, АТП №1, ДП «Луцьке бюро подорожей та екскурсій», підприємство «Волиньавтомотосервіс» обладнали весь транспорт озвучуванням, - кажуть в мерії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня товсе, 50% може і обладнані, інші 50% необладнані
Відповісти
Хочеться їздити саме тими 19-ма, неозвученими. Озвучка по-луцьки продемонструвала всю недолугість та провінційність авторів цієї ідеї, яка жодним чином себе не оправдує. Просто сором
Відповісти
На ТзОВ «Санрайз» не озвучуються машини, оскільки відсутнє відповідне обладнання. Його мають встановити до нового року. Що Ви пишете,уточніть інформацію!!!
Відповісти
Дякую, виправили
Відповісти
ТАК "ГОВОРЯТЬ", ЩО НІЧОГО НЕ ЧУТИ!
Відповісти
А мені стидно, коли виконком (з них ніхто на маршрутках не їздить) та коментарі - щось говорять, щось коментують, щось вирішують... Та сядьте на маршрутку проїдьтесь містом (хоча ь 2 рази в день), а вже потім давайте оцінки, приймайте рішення, критикуйте та коментуйте...
Відповісти
Ореховський П.О. ваші водії злодії
Відповісти
Останні новини
Майже 95% луцьких маршруток «говорять», - мерія
18 грудень, 2013, 11:40