Затвердили графік роботи магазинів, барів і ресторанів Луцька

Затвердили графік роботи магазинів, барів і ресторанів Луцька
Виконком Луцької міськради надав дозвіл 24 барам, нічним клубам, магазинам, торговим павільйонам та саунам працювати цілодобово.

Відповідне рішення виконавчий комітет ухвалив 18 грудня під час засідання.

Від голосування утримався лише віце-мер Святослав Кравчук. Він мав претензії до освітлення закладів та благоустрою.

«Я знайду можливість і у понеділок поговоримо. Не дай Бог, на
одному з них щось буде не так», - прокоментував міський голова Микола Романюк.

Таким чином до 23:00 дозволили працювати ресторанам «Піцерія Фелічіта» на вулиці Стрілецькій, проспектах Волі та Соборності, ресторанам «Роуз кафе», «Карамель кафе», «Курінь», кафе «Ольвія», «Космос», «Шафран», «Зося», «Стейк Хаус», «Хмельницький», «Вуаль», «Любисток - 6», «Гріль», «Данго», барам «Кнайпа», «Земан», піцеріям «Соло», гіпермаркету «Там-Там».

До 24:00 можуть працювати ресторани «Золотий дракон», ресторан «Піцерія Фелічіта» на вулиці Винниченка, ресторан «Корона Вітовта», бари «Гостинний двір», «Латте», «Хатинка», кафе «Вікторія», «Вогнем і мечем», «Млин», «Хурма», кафе-піцерія «Теревені», «Козача левада», піцерія «Беніссімо».

До 1 години ночі дозволили працювати ресторану «Данко», бару «Третій кухоль», кафетерію «Корчма».

До третьої ночі можуть працювати бари «Майдан», «Оболонь» та кафе «Базилік».

До п’ятої години ранку дозволи на роботу отримав клуб «Голівуд», бар «У Наталки», спортивно-розважальний комплекс «Зефір». До шостої ранку можуть працювати нічний клуб «Двадцять перше століття», більярдний клуб «Зебра».

Кафе-піцерія «Маска» працюватиме з 11:00 до 23:00, а піцерія «Дядя піца» на проспекті Волі з понеділка по четвер працюватиме, у неділю - до 23:00, а у п’ятницю, суботу – цілодобово.

Цілодобово працюватимуть рекреаційний комплекс «Срібні лелеки», ТРЦ «Гранд-Волинь», бар «Колізей», «Стара підкова», кафе «Ринг», «Альфа», магазини «Юрій», «ПАНО», сауна на проспекті Президента Грушевського, магазини «Гастроном Вишківський», «Зося», «Дует» на вулиці Конякіна, 29, «Славутич», «Десятка», «Сова», «Експрес», «Нива» на вулиці Захарова, 9в, супермаркет «Наш край» на Ковельській, а також торговий павільйон №345, 280, «Нивка».

Разом з тим із забороною продажу з 22:00 до 8:00 пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових дозволили працювати з 07:00 до 23:00 магазину «Продукти», торговим павільйонам на вулиці Конякіна, 10а та проспекті Соборності, 32, кіоску «Нивка» на вулиці Кравчука та кіоску №296.

Супермаркет «Express Там - Там» працюватиме до 23:00.

Цілодобово працювати дозволили торговому павільйону №303, №29, №240, торговому павільйону «Нивка» на зупинці на проспекті Соборності, 32е та 21б, проспекті Відродження, 13а, торговому павільйону на зупинці громадського транспорту на вулиці Ковельська, 88а та 157б, проспекті Волі, 47а, Рівненській, 15а, 2 Станіславського, 54а, проспекті Президента Грушевського, 21а та вулиці 28 і 37б.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: торгівля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це на який період? На Новорічні Свята? Чи на весь 2014 рік? Подавайте об'єктивні заголовки статті, я не зрозумів - коли ці нововедення вступають в силу....

"а піцерія «Дядя піца» на проспекті Волі з понеділка по четвер працюватиме" - це добре що працюватиме, а з якої години - і до якої?
Відповісти
А Карабас-Барабас унас неприкосаемый, да? Ему законы неписанны? Зачем ему разрешение, когда там сынок мэра рулит????
Відповісти
ну от,тільки перестало п*яне бидло бухе по вулицях соватись після тих барів, а тут опять 25.......... шкода, коли регрес....
Відповісти
Останні новини
Затвердили графік роботи магазинів, барів і ресторанів Луцька
18 грудень, 2013, 15:21