Експерт побачив європерспективи у московському вояжі Януковича

Експерт побачив європерспективи у московському вояжі Януковича
Домовленості президентів Росії та України про надання Україні знижки на імпортований російський газ і 15 млрд доларів кредиту дозволять країні продовжити євроінтеграційні процеси, вважає директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов (на фото).

Про це Карасьов заявив, коментуючи домовленості між Росією і Україною, досягнуті під час шостого засідання Українсько-російської міждержавної комісії у Москві у вівторок, пише УКРІНФОРМ.

"Україна отримала гроші, які їй зараз дуже потрібні, і які не міг надати нам Євросоюз. Отримавши гроші від Росії, отримавши таку істотну знижку на газ, ми можемо розраховувати на відкриття кредитної лінії МВФ і відновити переговори про асоціацію з ЄС", - сказав політолог.

Він нагадав, що однією з умов відновлення співпраці МВФ з Україною було підвищення житлово-комунальних тарифів для населення. "Тепер це питання сприйматиметься менш хворобливо, і є шанс розблоковувати відносини з МВФ. Кредит дозволяє неспішно готувати до підписання Угоди про асоціацію з ЄС", - додав Карасьов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Карасьов кидається з своіми коментарями то в одну ,то в другу сторону,вже давно пора зайняти якусь сталу позицію.Ніколи Росія даром нічого не давала ,Украіні ,ще боком вилізуть ці всі подачки .
Відповісти
"експертів" стала коли попросять харашо
Відповісти
Карасьов - более похож на обезьяну из анекдота, которая всё никак не может определиться - "умная" она или "красивая" ))))

После того, как он "обслуживал" последовательно ВСЕХ - от Кучмы-Пинчука до Ющенко-Тимошенко - и, наконец, утомил всех и стал неинтересен даже как "говорящая голова" - у него началась жизненная трагедия и мы её свидетели ))))))
Відповісти
Останні новини
Експерт побачив європерспективи у московському вояжі Януковича
18 грудень, 2013, 15:14