Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Рижук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Рижук
Іванна Рижук, учениця, 17 років

Іванну ми зустріли на вулиці Лесі Українки, вона йшла з навчання до дому – вона школярка. Каже, що раніше любила фотографувати, але зараз більше присвятила себе навчанню, бо 11 клас – дуже важливий.

«Мені подобається стиль кежуал. Люблю, щоб одяг був зручний, зазвичай ношу простий одяг. Завжди купую речі у Польщі або Львові. Щоправда із взуття не дуже полюбляю туфлі на підборах, тому що вони не дуже зручні», - каже дівчина.

ЇЇ улюблені марки одягу : River Island, Mango, Reserved, Top Shop, New Look, H&M. Щодо взуття, то часто її можна побачити у балетках, черевиках, кедах або чоботах.

Коли ми її зустріли, Іванна була одягнута у чорне пальто від MANGO, кофтинку бірюзового кольору RESERVERD, чорну спідничку RIVER ISLAND. Взута дівчина була у чобітки чорного кольору від COLIN'S.

Як аксесуар дівчина вибрала цікаві металеві буси, чорний пояс, чорну сумку H&M та перстень PANDORA.



Коментує образ модельєр-дизайнер Анна Дідух:

Героїня стильна і вдало все підібрала. Спідниця на талії, кофтинка заправлена у середину – це зараз стильно і аксесуари, які гармонійно підходять один одному.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Reserverd? COLLIN'S? Може все-таки Reserved і COLIN'S?
Відповісти
А вулиця вже давно не Радянська, а Лесі Українки
Відповісти
Цікаво, а де це дитя заробило на такі не дешеві шмотки в 11 класі? Що таке робота вона не знає, а от до модного магазіну дорогу протоптала. Отак виростають мажори. Та і дражнити бідніших ровесників, яким такі марки лахів не по кишені - дуже не добре. Я хоч не прихильник ідей комунізму, але ідея змусити школярів від 1 до11 класу носити шкільну форму - чудова! Є інкубатор, всі однакові, нема культу брендового лахміття, а значить більше уваги приділяється навчанню, а не заздрощам, тіпа у Мані краща спідниця.
Відповісти
Это не дорогие марки. Можно купить на sale футболку за 5€ или платье за 10€. В Луцке на китайское шматке цены гораздо выше.
Відповісти
Як на мене дівчина, дуже гарна, і вдало вдіта, все гармонічно підходить один одному, молодець!
Відповісти
і мені подобається як вдіта ця дівчинка, дуже симпатична)
Відповісти
Дитя на шмотки не заробило, дитяті гроші дали батьки і воно, надивившись пабліків, одягається стильно-модно-маладьожно замість того, щоб готуватись до зно :) Не сперечаюсь, все досить непогано підібрано, але оте намисто явно не для школи та й на вигляд дівчинці не 17 років; акселерація, що тут скажеш
Відповісти
Я тоже не поверила, что 17. 23 как минимум.
Відповісти
дівчинка гарненька, але виглядає років на 25
Відповісти
Та де там 25! На усі 31 вона виглядає а от намисто те що треба...)
Відповісти
мала класна, і виглядає десь на 20) норм є , силку вк дайте хтось будь ласка
Відповісти
Непогано, але дійсно на фото не 17, сходу більше на 5-7 років. Люди не заглядайте в чужі гаманці, де взяла, хай би краще вчилась і тд, шо за снобізм і ханжество? Не варто міряти по собі. Мала - нормальок. Всім добра і щастя у Новім Році!
Відповісти
крута мала, дайте силку вконтакт!
Відповісти
прочитавши коментарі , я зрозуміла які в нас люди заздрісні, дівчинка дуже гарна і зі смаком вдягнута, а хіба погано що вона слідкує за модою у свої 17?
Відповісти
поясніть мені, селу без сільської ради, що в цьому образі незвичного і стильного, що аж прям портрет дня. Йдіть на старий там такі ПОРТРЕТИ!!!
Відповісти
дівчина виглядає старшою.це очевидно. терпіти не можу чорні нігті. а так загалом норм і простенько нічого особливого.
Відповісти
Образ, простий але зі смаком, гарна дівчина дуже, хоча трішки і виглядає старшою, так зараз діти в нас на багато швидше розвиваються , подивитись зараз на дівчат 8-9 клас! Прочитавши деякі коментари, видно , що дівчині пишуть ізза заздростів, все гарно є, дівчинка до волі симпатична)
Відповісти
насправді їй 16!
Відповісти
я знаю її , класна мала
Відповісти
юхууу по більше б таких , від мене +5
Відповісти
вот Луцк все-таки навсегда останется городком с провинциальным мышлением..."не так одета, дорого одета, дешево одета, мама купила, мажор, селюх...и т.д".. народ, смотрите в свои кошельки, перестаньте считать чужие денюжки.
Відповісти
3 роки назад, девственность потєряла
Відповісти
Ти свічку тримав!?
Відповісти
Ніхто нікому не лізе в гаманець, а вище було сказано "в школу в шкільній формі"
Відповісти
Народ - какой жевы убогий,следите за собой п первую очередь,не живите чужой жизнью, тошнит от ваших тупейших высказываний ,стыдно быть должно за это!
Вполне нормальная девочка!
Хоть я ёё не знаю лично,но часто видела раньше,она всегда хорошо выглядит,а на сколько она выглядит не вашего ума дело,главное чтобы счастливая здоровая красивая была
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Рижук
30 грудень, 2013, 12:30