У Києві знищують фундамент палацу князя Володимира. ФОТО

У Києві знищують фундамент палацу князя Володимира. ФОТО
Незаконне будівництво в Десятинному провулку активно продовжується.

На територію будівництва сьогодні вранці приїхали бетономішалки. Готова арматурна сітка, - пише LB.ua з посиланням на місцевих мешканців.

Станом на 16:00 18 грудня бетон вже залитий.

Нагадаємо, будівництво на місці залишків фундаменту палацу князя Володимира веде компанія "Інтергал-Буд" за замовленням УПЦ КП. У листопаді 2012 року УПЦ КП знесла будинок середини 19-го століття за адресою Десятинний провулок, 5, щоб побудувати на його місці комплекс будівель адміністративного, житлового та господарського призначення з підземним паркінгом.

Окружний адміністративний суд ухвалив "заборонити замовнику - Київському патріархату Української православної Церкви та генеральному підряднику - Товариству з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія Інтергал-Буд" проводити будь-які будівельні роботи на території земельної ділянки площею 0,17 га в пер. Десятинному, 3а,б і 5д у Шевченківському районі м. Києва до набрання законної сили цим судовим рішенням".

Активісти тричі зносили паркан незаконного будівництва, але УПЦ КП і забудовник відновлюють його і продовжують будівництво.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

У Володимир- Волинському така ж сама ситуаціяіз захватом землі .
Священник київського патріархату також вирішив будувати церкву у єдиному старовинному скверику у центрі Володимира -Волинського .
Всупереч громадській думці людей які живуть у цій частині міста

Дійсно сьогодні церква чи то московська чи то рідна киівська поступово перетворилася на знаряддя бізнесу та політики і як рейдери нахрапом та наглістю захвачує найкращі земельні ділянки у містах
Відповісти
А ну скоренько туди, на будівництво... Все рівно байдики б"єте, а так, хоч користь якась з вас буде.
Відповісти
Злість затьмарила рештки мізків. А тепер розплющить очі як Добкін на фото вище і побачите, що на майдані всі. Тільки одні на Хрещатику, інші на Європейській площі, а треті біля Верховної Ради
Відповісти
А шо ви хотіли бандити при владі
Відповісти
Останні новини
У Києві знищують фундамент палацу князя Володимира. ФОТО
19 грудень, 2013, 09:12