На автобусних зупинках Волині встановлять чіпи

На автобусних зупинках Волині встановлять чіпи
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук пропонує сільським головам наполовину профінансувати ремонти павільйонів на автобусних зупинках на міжміських дорогах.

Про це йшлося 5 березня від час селекторної наради у Волинській обласній державній адміністрації.

Начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів, що у павільйонах на маршрутних зупинках по дорозі Луцьк-Ковель траплялися випадки пошкодження цих конструкцій. Тому зараз є потреба виділяти гроші на ремонт павільйонів.

«Ті невеличкі зупинки, які ми зробили, а зараз реставруємо, вмонтуються спеціальні чіпи. Вони дають сигнал відразу, при першому ударі каблука. Так що пильнуйте, посадимо пару людей, може решта схаменуться. Застерігаємо»,- коментує ситуацію губернатор Борис Клімчук.

За його словами, такий чіп коштує 9 доларів. Також Клімчук зауважив, що було би добре, якби сільська рада допомогла з реставрацією. Мовляв, 50 відсотків фінансує облдержадміністрація, а інших 50% - сільська рада.

«Ви своїм бандюкам в сільських радах скажіть, що скільки би вони не ламали – ми будемо робити. Вони втомляться перші, ніж ми - це я вам гарантую. Але на території сільських рад це відбувається», - зауважив Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На автобусних зупинках Волині встановлять чіпи
05 березень, 2012, 17:40
Хворих на грип – усе більше
05 березень, 2012, 16:44