У Луцьку чоловік хотів спалити помешкання «колишньої». ФОТО

У Луцьку чоловік хотів спалити помешкання «колишньої». ФОТО
Помешкання жінки з трьома дітьми намагався спалити її колишній співмешканець.

Чоловіка затримали, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Повідомлення 38-річної лучанки про те, що невідомий чоловік намагається проникнути у будинок, надійшло до чергової частини луцького міського відділу міліції. Співробітники роти патрульної служби прибули за місцем виклику, однак власниця будинку повідомила, що зловмисник уже пішов.

Проте правоохоронці відчули на вулиці запах горілого. Оглянувши прилеглу територію, помітили, що у приміщенні літньої кухні, яка збудована біля входу в житловий будинок, виникла пожежа.

Міліціонери допомогли жінці зібрати цінні речі та евакуювали її та трьох дітей ‒ віком два, три та чотирнадцять років. Після цього почали гасити пожежу, використовуючи підручні матеріали та вогнегасник зі службового автомобіля. Зрозумівши, що самотужки вони не впораються, викликали на допомогу пожежників.

Коли вогонь ліквідували, працівники патрульної служби вирушили на пошуки зловмисника. Згодом його затримали. Підпалив літню кухню 33-річний місцевий житель, колишній співмешканець господині. Чоловіка затримали і доставили у луцький міський відділ міліції.

«За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, – розповідає начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук. – Затриманий у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових та насильницьких злочинів. Словом, більшу частину життя провів і у місцях позбавлення волі».

Чоловікові обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування, під час якого встановлять всі обставини події.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку чоловік хотів спалити помешкання «колишньої». ФОТО
19 грудень, 2013, 11:54