Янукович розповів, чому в Україні - криза

Янукович розповів, чому в Україні - криза
Президент України Віктор Янукович вважає, що українська економіка перебуває в кризовому стані через високу ціну на газ і борги перед МВФ.

Про це він розповів під час прес-конференції за підсумками візиту до Москви, яка відбувається у четвер, 19 грудня, - пише Українська правда.

Президент назвав три основні причини складної економічної ситуації в країні. Перша - це висока ціна на газ. "Висока ціна на газ булла однією з причин, які створювали умови економічної кризи", - заявив Янукович.

Також, за його словами, в України - великі борги перед Міжнародним валютним фондом. "Три причини. За великим рахунком, це ціна на газ, за рахунок якої ми отримали 20 мільярдів доларів збитків. Друге, це кредити 2008-2009 років, які отримував тоді уряд від МВФ", - зазначив президент України.

Він додав, що ситуацію ускладнює "значне зниження товарообігу з нашими стратегічними партнерами. Перш за все, з Росією".

Нагадаємо, 17 грудня Віктор Янукович здійснив візит до Москви, де провів зустріч із Володимиром Путіним і домовився про виділення Україні кредиту на 15 мільярдів доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та заїб..ла ця вже відмазка, газ тай газ....типу всім стане зашибісь, якщо газ буде дешевшим..смішно вже. і злить, тільки й чути, що це питання №1 у всій країні і на протязі багатьох років.
Відповісти
Останні новини
Янукович розповів, чому в Україні - криза
19 грудень, 2013, 13:30