Польська преса «приписала» Майї Москвич «намакіяженого» Януковича

Польська преса «приписала» Майї Москвич «намакіяженого» Януковича
Польське видання RMF24 написало, що активістку луцького Євромайдану Майю Москвич посадили під домашній арешт за те, що вона разом зі спільниками домалювала на одному з портретів Віктора Януковича макіяж та сережки.

Новину про активістку видання назвало «Wysoka kara za Janukowycza z makijażem», – пише у групі «Євромайдан Луцьк» у соцмережі Facebook Юлія Грищук.

Зокрема, у матеріалі про Майю Москвич польські журналісти зазначили, що її покарали за те, що вона разом із іншими демонстрантами розмалювала портрет Віктора Януковича.

«На Януковичеві – макіяж і одягнуті сережки у формі троянд», – пише RMF24.

Джерелом, звідки було взяте зображення «намакіяженого» Януковича, видання вказує соцмережу Twitter.

В деяких інших пунктах інформація теж відрізняється від правдивої. Хоча польське видання зазначає, що інцидент стався на початку грудня, коли портрети «винесли» з облради.

«Майю Москвич звинуватили в «порушенні громадського порядку, пов'язаному з оскверненням портретів Віктора Януковича». Дівчина була засуджена до двох місяців під домашнім арештом, їй заборонили покидати територію Волині і з'являтися на Майдані. Також їй мають одягти електронний браслет, щоб стежити за її пересуванням», – пише польське видання.

Насамкінець у новині зазначається, що адвокат Москвич подав на апеляцію, а прокурор хоче для активістки луцького Євромайдану 4 роки позбавлення волі.



Нагадаємо, насправді Луцький міськрайонний суд вирішив не застосовувати щодо активістки луцького Євромайдану Майї Москвич такий запобіжний засіб як домашній арешт, однак постановив два місяці не розлучатися із навігаційним браслетом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже й у Польщі про цю дурнувату почули...
Відповісти
Малолітня (?) дурепа, яку дядьки-опозиціонери втягнули в брудні провокаціїї. Вона мабуть не знала з ким зв"язалася, бо це критичні лузери, які ні на що не здатні, лише використовувати отаких дуреп у власних цілях!
Відповісти
то цру її завербувало.всі решту згодні на царів від Бориса до вітька
Відповісти
саме цікаве це коменти ..... тут вони відображають взагалі не сутність а антипатію до дівчини яка зробила поступок
Відповісти
Останні новини
Польська преса «приписала» Майї Москвич «намакіяженого» Януковича
19 грудень, 2013, 15:14