Голова спорткомітету вставляє мені палки в колеса, - депутат Луцькради

Голова спорткомітету вставляє мені палки в колеса, - депутат Луцькради
Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін (на фото) незадоволений роботою керівника комітету фізкутури та спорту Луцькради.

Своє палке обурення діями голови комітету фізичної культури та спорту Володимира Тонконога депутат висловив 19 грудня під час засідання постійної комісії з питань молоді та спорту.

Розглядаючи програму соціально-економічного розвитку Луцька, депутат почав нарікати, що замало уваги приділяється будівництву спортивних майданчиків. Потім усе своє незадоволення спрямував на керівника спорткомітету Володимира Тонконога.

«Я не розумію трішки, чи я не в цій країні живу. Ми говоримо про собак, про свиней, про коней, а де у нас гроші для будівництва хоч одного спортивного майданчика для дітей? У нас наркоманія процвітає, бари, доза алкоголю і мізків більше немає», - зазначив Дендіберін.

«Прийшов чоловік. Що він за двадцять п’ять років зробив? Йти на пенсію потрібно», - продовжив депутат у сторону Тонконога. Обранець переконаний, що очільник комітету не фанат своєї справи.

«Я не можу вивести дітей на демонстрацію і казати: «Дайте нам футбольне поле, майданчик», дайте футбольне поле «Піонер», де Дендіберін 30 років зривав спину, а Тонконог йому палки в колеса ставив», - додав депутат.

Вгамувати депутата зібрався заступник міського голови Тарас Яковлев. Він зазначив, що у програмі соціально-економічного розвитку передбачене в пріоритетах будівництво і реконструкція майданчиків. Натомість йому як депутату варто звернути увагу на цю тему, обговорюючи бюджет на наступний рік.

«На майданчики поки що гроші не передбачаються. Керівництво міста сподівається на інвестиції», - зазначив Тонконог.

«Я знаю вашу любов до мене. Вже не один десяток років я знаю, як ви мене любите і поважаєте. Вітаю вас зі святом. Такі люди повинні бути, як ви, але бережіть здоров’я», - додав керівник спорткомітету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дендіберін с праздником!
Відповісти
Не сприяєш у повній мірі здоров'ю нації-йди геть або на хутір...метеликів ловити!
Відповісти
Я Як тільки прочитав назву заголовку - відразу зрозумів що тут Дендіберін причетний)
Відповісти
а може та палка зовсім не в колесо, га, Дендіберін?
Відповісти
Останні новини
Голова спорткомітету вставляє мені палки в колеса, - депутат Луцькради
19 грудень, 2013, 16:46